Beachveld reserveren voor LIVO-leden

Zo werkt het reserveren
Je reserveert een beachvolleybalveld via onderstaand formulier. Zo werkt het:
Stap 1: Selecteer de gewenste datum.
Stap 2: Selecteer het gewenste tijdslot.
Stap 3: Vul je e-mailadres, naam en telefoonnummer in.

Goed om te weten
– Er zijn drie blokken van anderhalf uur. Van 18.00 uur tot 19.30 uur, van 19.30 uur tot 21.00 uur en van 21.00 uur tot 22.30 uur. 
– Het laatste getal is het veldnummer (18.01 betekent veld 1, 19.32 uur veld twee etc). 
– Bij iedere datum staat hoeveel tijdsblokken (en dus velden) er nog beschikbaar zijn.
– Meer dan één veld reserveren? Maak dan twee keer een losse reservering. Het is niet mogelijk om twee velden in één keer te reserveren. 
– Reserveren is mogelijk vanaf één week voor de gewenste datum.

De bevestigingsmail
Je ontvangt een bevestiging van jouw reservering via de e-mail. Gaat het toch niet door? Annuleer de reservering dan altijd even via de link in deze bevestigingsmail. Zo komt het veld weer beschikbaar voor jouw verenigingsgenoten.

Toegang tot het beachcenter
Jij bent zelf verantwoordelijk voor de sleutel. Op 150 meter van het beachcenter bevindt zich een sleutelkluis met daarin de sleutels (twee sleutels aan één bosje) van de toegangspoort en de container. In de bevestigingsmail ontvang je het exacte adres en de code van de sleutelkluis. Ben jij de eerste? Dan haal je de sleutel op. Laat de sleutel vervolgens in het slot bij de container zitten. Ga jij als laatste weg? Dan doe je de container en de poort op slot en breng je de sleutel terug naar de kluis. Fijn als je hier zorgvuldig mee omgaat.

Vragen
Heb je een vraag over beachvolleybal bij LIVO? Neem contact op met de beachcommissie. Stuur een e-mail naar [email protected]

Veel plezier op de beachvelden!

Verzenden

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen