Historie

LIVO, oftewel Liemers Volleybal, is een jonge, bruisende volleybalvereniging opgericht in 2017. Deze is voortgevloeid uit de verenigingen Reflex Duiven en Wevoc Westervoort; clubs met een rijke historie die zijn gaan samenwerken met het devies: ‘Samen sterk in de Liemers’. Op deze manier garanderen we de continuïteit van volleybal in de regio en ontstaat een groot, maar zeker ook gemoedelijk volleybal-bolwerk, met ruimte voor zowel prestatie als breedte-sport, waar jong en oud zich thuis voelt.

Op 27 juni 2018 is door de leden van zowel Reflex als Wevoc ingestemd met opheffing van bestaande verenigingen. Daarmee is de fusie écht officieel.

In het seizoen 2019 – 2020 telt de seniorenlijn van LIVO negen damesteams (uitkomend van Derde Divisie tot en met Vierde Klasse) en zes Herenteams (die in actie komen van Promotieklasse tot Derde Klasse). Daarnaast is er een grote jeugdafdeling bestaande uit een Meiden A-team, een Mix B, een Meiden B en een Meiden C en Mix C team. Ook hebben we voor de jongsten verschillende pupillenteams waarin Cool Moves Volleybal wordt gespeeld. Natuurlijk is er een omvangrijke recreantenafdeling, met maar liefst zeven verschillende teams.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen