Lid worden van LIVO

Train de eerste drie keer gratis!
Lijkt het je leuk een paar keer mee te trainen om te ontdekken of volleyballen bij LIVO iets voor je is? Je traint de eerste drie keer gratis en beslist daarna of je lid wordt.  Dat kan voor iedereen vanaf 6 jaar en op verschillende niveaus. Wil je gezellig volleyballen, maar niet meer in competitieverband? Ook dat kan bij LIVO’s recreantenafdeling. Dit gaat het gemakkelijkst door een mail te sturen aan de betreffende coördinatoren. Hieronder vind je voor de verschillende niveaus en leeftijden de mailadressen

Voor CMV – jeugd (6 tot 12 jaar) : [email protected]

Voor jeugd (12 tot 18 jaar): [email protected]
Wil je kind volleyballen, maar heb je weinig geld? Het Jeugdfonds Sport ondersteunt bij de aankoop van sportspullen en het betalen van contributie. Kijk op: www.kieseenclub.nl

Voor senioren (>18 jaar): [email protected]

Voor recreatief volleybal (>18 jaar): [email protected]

Aan- /afmelden
Aanmelden en afmelden verloopt via onze ledenadministratie. Je bereikt de ledenadministratie via [email protected].

Aanmelden lidmaatschap
Heb je besloten om lid te worden van LIVO? Leuk! Gebruik het inschrijfformulier om je aan te melden. Vul het formulier in en lever het in bij je trainer of je contactpersoon van de technische commissie. Of e-mail het inschrijfformulier naar [email protected].  

Klik hieronder om het inschrijfformulier te downloaden:

Spelerskaart met pasfoto
Om een spelerskaart (Nevobo relatiecode) te kunnen aanvragen dient door het lid een duidelijke digitale pasfoto te worden aangeleverd. De ledenadministrateur kan deze plaatsen in Sportlink (= bondsadministratie), waarna een spelerskaart kan worden aangevraagd.

Voor welke leden hoeft geen digitale pasfoto aangeleverd te worden? 
Voor recreant- en verenigingsleden (die niet spelen in competities en/of toernooien waar kaarten worden gecontroleerd) en niet voor officials; op de officialpas wordt vooralsnog géén pasfoto afgebeeld.

Digitale pasfoto via de ledenadministrateur van de vereniging
Een lid kan zelf een foto aanleveren bij de ledenadministrateur ten behoeve van plaatsing in Sportlink. Daarbij is het volgende van belang:

  1. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
  2. Van voren genomen (oriëntatie portrait)
  3. Ogen goed zichtbaar
  4. Kleurenfoto
  5. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
  6. Resolutie 600×800 pixels
  7. Verhouding 3×4
  8. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Hoe lang is een digitale pasfoto op een spelerskaart geldig?
De spelerskaart is vier jaar geldig. De digitale pasfoto op de spelerskaart moet een goed lijkende pasfoto zijn. Als de foto niet meer lijkt, moet deze vervangen worden door een nieuw exemplaar. We adviseren leden om iedere keer als er pasfoto’s gemaakt worden, deze ook steeds door te sturen naar de ledenadministratie, zodat deze actueel blijft en er niet onnodig kosten hoeven worden gemaakt voor een pasfoto speciaal voor de spelerskaart.

Afmelden lidmaatschap
Heb je besloten om je lidmaatschap te beëindigen? Jammer! Je geeft jouw afmelding via e-mail door aan de ledenadministratie. Mondelinge afmeldingen worden niet in behandeling genomen. De afmelding gaat in per eerste van de tweede maand volgend op de ontvangstdatum van het e-mailbericht.
Een voorbeeld ter verduidelijking: De afmelding komt binnen bij de ledenadministratie op 22 oktober. De beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging gaat dan in per 1 december. Voor de maand november moet dan nog gewoon de verschuldigde contributie voor die maand betaald worden. Het is dus belangrijk om tijdig de afmelding door te geven aan de ledenadministratie.

Vragen
Heb je een vraag over aanmelden of afmelden bij LIVO? Stuur een e-mail naar: [email protected].

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen