Beachcenter De Liemers

Update mei 2019:
Lions Club Duiven en Beachcenter de Liemers organiseren in juni 2019 iBeacha.
iBeacha is een beachvolleybal toernooi voor iedereen in de Liemers, die het leuk vindt een aantal avonden met vrienden, bedrijven, families, wijken etc. te beachvolleyballen. Als je je inschrijft, zul je in ieder geval twee avonden volleyballen in week 24 en 25 (10-22 juni)
Op 22 juli vindt de finale plaats. Na afloop van de finales start er een groots Ibiza-stijl eind-dance-strandfeest op het tot strand omgetoverde Beachvolleyterrein.
Het feest kan door iedere geïnteresseerde bezocht worden. De opbrengst van het toernooi en feest komt ten goede van de Bas van de Goor Foundation: Sportief met diabetes.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/312246969479230/

Bij LIVO is ook de mogelijkheid om te beachvolleyballen! De vereniging is mede-eigenaar van een modern beachvolleybalcomplex gelegen aan de Nieuweling 5 in Duiven.

Deze beachsportvelden geven mogelijkheid tot het beoefenen van beachvolleybal en beachkorfbal. In de toekomst kan er ook worden gedacht aan beachtennis. De velden hebben een NeVoBo A+-status; het formaat, de inrichting en de vrije ruimte tussen aangrenzende velden zijn zodanig dat er op professioneel niveau wedstrijden kunnen worden gespeeld. Dankzij de status kunnen er ook internationale toernooien worden georganiseerd.

https://www.facebook.com/Beachcenter-de-Liemers-268814890532662/

Commentaar gesloten.