Over ons

Dit is LIVO
LIVO staat voor ‘Liemers Volleybal’. Met meer dan 350 leden is LIVO de grootste volleybalvereniging van de Liemers. We zijn een bruisende volleybalvereniging opgericht in 2017 en voortgevloeid uit de verenigingen Reflex Duiven en Wevoc Westervoort. Twee clubs met een rijke historie die zijn gefuseerd onder het motto: ‘Samen sterk in de Liemers’. Met ruimte voor prestatiesport én breedtesport voelen jong en oud(er) zich bij LIVO thuis.

Doe je mee?!

Interesse om te volleyballen bij LIVO? Leuk! Je traint de eerste drie keer gratis. Kijk voor meer informatie op de pagina over lidmaatschap

Seizoen 2023 – 2024
In seizoen 2023 – 2024 heeft LIVO zeven damesteams (uitkomend van Derde Divisie tot en met de Vierde Klasse) en vier herenteams (die in actie komen van Derde Divisie tot Tweede Klasse). Daarnaast is er een jeugdafdeling met zes teams. De jeugd bestaat uit een Mix B, Meiden B1, Meiden B2, Mix C1, Jongens C2 en Meiden C21. Verder hebben we voor de jongsten verschillende pupillenteams die Cool Moves Volleybal spelen. Natuurlijk is er ook een omvangrijke recreantenafdeling. Kijk op de teampagina’s voor meer informatie. 

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen