Wsport

Lopen, klimmen, klauteren, balanceren, gooien, vangen en mikken met Wsport!

wsport

Wsport is per 1 december 2022 gestopt in verband met het ontbreken van bevoegde docenten. 

Wsport is een multisport-programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wsport wordt georganiseerd door LIVO (volleybal), KV Wesstar (korfbal), Westa (tafeltennis) in samenwerking met Sports Planet en Stichting Kulturhus Westervoort.

Met Wsport willen we bereiken dat kinderen door het sportplezier beter worden in sporten en bewegen. En stimuleren dat ze na hun jeugd met plezier blijven sporten.

LIVO biedt Wsport aan omdat wij het belangrijk vindt dat dat kinderen veel bewegen, zich motorisch ontwikkelen en plezier in sporten beleven.

Bij LIVO en bij Wsport staan sportplezier en de motorische ontwikkeling van de kinderen centraal. Bij LIVO ligt het accent meer op volleybal en bij Wsport meer op lopen, klimmen, klauteren, balanceren, gooien, vangen en mikken. Al deze sport- en beweegvormen komen aan bod. Ook maken de kinderen kennis met verschillende sporten. Een kind dat wil gaan sporten, maar nog niet weet welke sport het beste bij haar of hem past, kan zo dus spelenderwijs verschillende sporten ontdekken.

Meedoen met Wsport kan op verschillende manieren. Via LIVO kunnen kinderen zich aanmelden voor Wsport of voor volleybal in combinatie met Wsport. Voor kinderen vanaf de leeftijd 6 en 7 jaar, die lid zijn van LIVO, kan het bewegen bij Wsport een extra sportmoment zijn, bijvoorbeeld om te werken aan het verbeteren van de motoriek. Voor kinderen van 4 en 5 jaar advseiren we om met een wekelijkse Wsport-sessie te beginnen.

Geïnteresseerd?

Dit filmpje op YouTube geeft een beeld van een Wsport-sessie.

Wanneer

Elke woensdag van 16.00 tot 17.15

Waar

Sports Planet (Emmerik 5, 6931 HC Westervoort)

Kosten

  • Maximaal € 40,- per jaar, naast de jeugdcontributie. Voor jeugdleden van LIVO die naast de training ook aan Wsport willen deelnemen.
  • € 140,- per jaar. Voor kinderen die alleen deel willen nemen aan Wsport en (nog) niet meedoen met de volleybaltrainingen.

Contactpersoon

Andries Janssen
Email: [email protected]

Inschrijven

Wil je je inschrijven als Wsport-lid? Download dan hier het inschrijfformulier!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen