Oud-papier ophalen

Een belangrijke inkomstenbron voor LIVO is de inzameling van oud papier. Voor deze inzameling wordt gebruik gemaakt van vuilniswagens van SUEZ, die hiervoor een contract heeft met de gemeente. De belading van deze wagens wordt verzorgd door een pool bestaande uit  vrijwilligers van (onder meer) LIVO.

Het bestuur en de gemeente hebben een wettelijke zorgplicht om ongevallen en letsel bij helpende vrijwilligers te voorkomen. SUEZ heeft daarom een instructiefilmpje gemaakt voor alle betrokken verenigingen, gemeenten en papierbedrijven. Wie papier ophaalt is verplicht dit filmpje te bekijken.

Je kunt de instructievideo bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=4xl5tZzcCaE

Ben je aan de beurt om oud-papier op te halen? Zorg er dan voor dat je tussen 8.30 en 8.45 aanwezig bent bij het clubgebouw van Gilde St. Remigius aan de Visserlaan 35 in Duiven.
Verder zijn schoenen met stalen neuzen verplicht. Het is mogelijk om op locatie een paar schoenen te lenen als je deze zelf niet hebt.

De ophaaldata zijn ook te vinden in de Infogids van de gemeende Duiven, in het gedeelte “Informeel” in de Duivenpost en op de website van gemeente Duiven. Klik hier voor de afvalkalender voor papier en karton (grijze containers).

Voor vragen omtrent het ophalen van oud papier, mail naar: [email protected]

Commentaar gesloten.