Veld reserveren (alleen voor leden)

Op deze pagina reserveer je een beachvolleybalveld bij Beachcenter De Liemers

Zo werkt het reserveren
Je reserveert een beachvolleybalveld via onderstaand formulier. Zo werkt het:
Stap 1: Selecteer de gewenste datum.
Stap 2: Selecteer het gewenste tijdslot.
Extra uitleg bij stap 2: Er zijn drie begintijden. 18.00 uur, 19.30 uur en 21.00 uur. Het laatste getal in het tijdstip staat voor het veldnummer. Dus 18.01 betekent veld 1 om 18.00 uur. 19.34 betekent veld 4 om 19.30 uur, enzovoort.
Stap 3: Vul je naam, e-mailadres en de reserveringscode in.

Goed om te weten
– Jouw aanvoerder weet de reserveringscode. Dankzij de code is het reserveringssysteem alleen beschikbaar voor LIVO-leden. Fijn als je de code niet deelt met mensen die geen lid zijn van LIVO.
– Je reserveert een veld voor anderhalf uur.
– Meer dan één veld reserveren? Maak dan twee keer een losse reservering. Het is niet mogelijk om twee velden in één keer te reserveren.
– Reserveren is mogelijk vanaf één week voor de gewenste datum.
– Beachvolleyballen in het weekend? Neem contact op met de beachcommissie.

De bevestigingsmail
Je ontvangt een bevestiging van jouw reservering via de e-mail. Let op: mogelijk belandt de bevestiging van je reservering in jouw spamfolder. Markeer de afzender als ‘vertrouwd’ om het voor toekomstige reserveringen te voorkomen. Gaat de reservering toch niet door? Annuleer de reservering door een e-mail te sturen naar [email protected] of app iemand van de beachcommissie. Zij maken het veld weer beschikbaar voor jouw verenigingsgenoten.

Toegang tot het beachcenter
Jij bent zelf verantwoordelijk voor de sleutel. Op 150 meter van het beachcenter bevindt zich een sleutelkluis met daarin de sleutels (twee sleutels aan één bosje) van de toegangspoort en de container. In de bevestigingsmail ontvang je het exacte adres en de code van de sleutelkluis. Ben jij de eerste? Dan haal je de sleutel op. Laat de sleutel vervolgens in het slot bij de container zitten. Ga jij als laatste weg? Dan doe je de container en de poort op slot en breng je de sleutel terug naar de kluis. Fijn als je hier zorgvuldig mee omgaat.

Vragen
Heb je een vraag over beachvolleybal bij LIVO? Neem contact op met de beachcommissie. Stuur een e-mail naar [email protected]

Veel plezier op de beachvelden!

Reservering versturen

Commentaar gesloten.