Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag 19-01-2019 LIVO H6 – Dynamo Apeldoorn H9

De magie van veld 1

De eerste thuiswedstrijd van 2019 was tegen Dynamo Apeldoorn Heren 9. De heenwedstrijd tegen dit team in Apeldoorn werd begin dit seizoen nogal glansloos verloren, dus we waren erop voorbereid ook nu flink aan de bak te moeten. Bij afwezigheid van Heren 1 mocht het talententeam van LIVO spelen op het hoofdveld voor de tribune. Zou dit extra kracht in ons naar boven halen?
Set 1 begon zeer flitsend en even was het thuispubliek in Triominos verward. Heren 1 was toch vrij??? Er werd zo vermakelijk gespeeld dat je bijna zou vergeten dat we ‘maar’ Heren 6 zijn. Een klein gaatje was geslagen en het publiek werd vermaakt. Het leek het er nog even op dat Dynamo ons aan het einde van de set zou inhalen, maar de jongens slaagden erin het hoofd koel te houden. Zo was de eerste setwinst van het nieuwe jaar een feit: 25 – 21.
De sets daarna werd Dynamo een stuk krachtiger. Waar zij in de eerste set een paar belangrijke spelers op de bank hielden, gingen ze in de daaropvolgende sets overduidelijk in een sterkere opstelling spelen. Dit is natuurlijk een zeer groot compliment voor de jongens. Dynamo dacht dit klusje wel even te kunnen klaren met hun wisselspelers, maar dat moet je tegen ons natuurlijk niet doen. De jongens hadden in de eerste set duidelijk gemaakt dat ook de tegenstander aan de bak moest vandaag. Helaas wierp deze wisseling wel hun vruchten af, want daarna werden de sets steeds vrij afgetekend door de bezoekers uit Apeldoorn binnengehaald: 14 – 25, 16 – 25, 16-25.
De gehele wedstrijd werd er door de jongens uitermate goed verdedigd. We zaten óf op de goede plek, óf wisten met mooie duiken en geweldige reflexen de ballen nog aan het net te brengen. Dit is een compliment waard en mooi om te zien dat de vele trainingsuren die we hierin steken hun vruchten afwerpen. In deze wedstrijd was het aanvallend helaas ietsje minder, waardoor we dus nooit echt een vuist hebben kunnen maken. Maar dit seizoen tellen we de sets en daarvan kunnen we er weer eentje toevoegen!
Zoeken jullie overigens nog een leuke bezigheid voor de donderdagavond? Op 7 februari spelen we in Twello tegen Voorwaarts en kunnen we alle support gebruiken. Wie weet tot dan!
IMG-20190125-WA0000

Wedstrijdverslag 11-01-2019 Rebelle H3 – LIVO H6

De magische schoenen van Twan
schoen

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was op vrijdagavond 11 januari in Dieren. Een ploeg die naar de tweede plaats is gezakt. Dus een topper waar we tegen moesten.  Onze aanvoerder bleef helaas ziek thuis. Dus met 7 man, twee coaches en twee chauffeurs vertrokken we naar Dieren. Ook was er belangstelling van poulegenoot Labyellov. Een speler van het team waar we tegen moeten spelen, kwam bij ons bekijken. Tijdens het omkleden kwam Twan erachter dat hij zijn volleybalschoenen thuis had laten liggen. Hij had gym gehad en was vergeten om ze in zijn sporttas te stoppen. Tja en wat doe je dan. Zijn coach dus op sokken aan het coachen. Je moet er wel wat koude voeten voor over hebben. Maar alles voor het goede doel.
De wedstrijd verliep in het begin niet erg soepel. De tegenstander liep in het begin aardig wat uit. We keken al snel tegen een achterstand aan van 19 – 9. Maar hard knokkend en steeds een paar punten sprokkelend kwamen we toch nog knap terug en werd het 25 – 18.  Op het eind lieten we leuk volleybal zien. Ballen werden goed verdedigd. Tim blokte een paar mooie ballen af. Maar helaas mocht het niet baten.
De tweede set werd goed geknokt. Steeds maar een paar puntjes achter. Twan speelde een goede wedstrijd op ‘zijn’ schoenen. Toch werden hele mooie rally’s ook weer afgewisseld met minder slimme acties. Ballen werden onderhands uit gespeeld. Of een onmogelijke bal toch nog smashen.  Erg jammer.
De derde set ging gelijk op. We konden goed bijblijven. Er werden minder fouten gemaakt. In het begin kwamen we zelfs een paar punten voor. Het werd ongelofelijk spannend. Helaas ging de set  toch nipt verloren met 25 -23.
Met goede moed gingen we de vierde set in. De stijgende lijn zat erin, dus zou deze set voor ons moeten zijn. Helaas ging de set verloren en wilde het niet meer lukken. 25- 14 was het resultaat. Erg jammer. Maar we hebben heel goed volleybal laten zien. Halen we de fouten eruit, dan gaan we zeker meer setjes pakken deze tweede helft. Een goed voornemen om volgende week zaterdag punten te gaan pakken. Kom ze aanmoedigen! We hebben het nodig!

 

Wedstrijdverslag 1-12-2018 LIVO H6 – Voorwaarts H3

De laatste wedstrijd voor de winterstop.

Na de grandioze setwinst tegen de talenten van Dynamo Apeldoorn, moesten we deze zaterdag aantreden tegen het derde team van Voorwaarts uit Twello. Onder leiding van aanvoerder Ruben gingen we deze wedstrijd met goede moed van start. De gewonnen set van vorige week moest natuurlijk veel energie geven.  Dat smaakte naar meer. De eerste set ging dan ook redelijk goed. We scoorden in totaal 18 punten. Het was wel erg rommelig. En het volleybalniveau was aan beide kanten niet zo hoog. De ervaring won het dan ook van de jonkies. Met wat prikballen en goed serveren kwamen we niet in ons eigen spel. Onze serve was over het algemeen te makkelijk of ging fout. Komt daar ook nog bij dat wij moeite mee hadden om een goede paas te leveren. We vochten meer tegen onszelf dan tegen de tegenstander. Voor het eerst werd het team wat negatiever, had wat commentaar op de scheidsrechter (wat onterecht was) of op medespelers. Sommige probeerde nog positief te blijven maar het mocht niet baten. Met 13-25, 15-25 13-25 ging deze wedstrijd naar de gasten. Er had naar mijn gevoel wel meer in gezeten, maar het kwam er niet uit. We liggen nu een maand stil. Hierin moeten we zien goed te overwinteren. Vrijdag 11 januari spelen we in Dieren. Het wordt dan de nummer 1 tegen de nummer 1 van onderen. Op naar 2019 en hopelijk brengt dat veel puntjes op. We gaan ervoor.  Bij de laatste punt dacht ik er pas aan om een foto te nemen. Helaas was mijn telefoon niet binnen handbereik. Dus sorry jongens, deze keer weer geen foto. Volgende jaar weer.

 

Wedstrijdverslag 24-11-2018 LIVO H6 – SV Dynamo H8

Een zeer turbulente wedstrijd.

Deze week kwamen de talenten uit Apeldoorn naar Duiven. Jonge jongens van gemiddeld 17 ½ jaar. Dus nagenoeg gelijk aan onze jongens. En dus niet een paar oude mannen die met honderd jaar ervaring ons het erg moeilijk gaan maken. Maar een paar jongens met potentie om hoog te gaan volleyballen. Een middenaanvaller die met gemak de ballen naar de grond sloeg. Maar ook een buitenaanvaller die soepel de ballen over het net beukte. Het zag er imponerend uit.
De start verliep goed. We kwamen aardig voor. Maar helaas werd er sterk geserveerd door Dynamo. Hierdoor kregen we geen grip meer op het spel. De pass liep niet en hierdoor liepen we achter de feiten aan. Ook reageerden we te laat op wat er in het veld gebeurde. Met 15 – 25 ging de eerste set naar de mannen uit Apeldoorn.
In de tweede set begonnen we met Twan als spelverdeler.  Maar ook dit mocht helaas niet baten. De tweede set was bijna identiek aan de eerste set. Doordat de paas niet liep kwam er geen aanval. Deze keer haalden we maar 14 punten binnen.
Het liep niet zo lekker. Toch lijkt het er een kentering op te treden.  In de derde set werd er moeilijker geserveerd. Vooral Benjamin zorgde voor meer servedruk. Maar ook Bas maakte het Dynamo moeilijk.  En de mannen uit Apeldoorn begonnen zich steeds meer op te winden op de scheidsrechter. Die overigens wel goed stond te fluiten. Aan beide kanten liet hij fouten doorgaan. Onze jongens daarentegen bleven enthousiast voor de bal gaan. Gilles stond erg goed te passen. Hij werd in achterveld voor de middenspelers erin gebracht. Het ging dan ook gelijk op. Bij de stand 23 – 23 speelden we voor Sinterklaas. We maakten zelf de fouten en daardoor ging de set naar het achtste herenteam van Dynamo Apeldoorn. Met wat meer geluk had de set ook naar ons kunnen gaan.
Met goede moed starten we aan de vierde set. Het liep erg goed. Het ging erg gelijk op. Af en toe stonden we zelfs voor. Met veel enthousiasme werd er gevolleybald. Zou het vandaag dan eindelijk gaan lukken om een setje binnen te halen? Zou het harde werken beloond worden met een setje winst? De laatste twee weken zaten we in een stijgende lijn. Een setje winnen zou voor het moraal erg goed zijn. Het moraal van Dynamo zakte wel. Steeds vaker werden er opmerkingen naar de scheids gemaakt. Soms hadden ze gelijk maar vaak ook niet. Op het eind van de set liepen de gemoederen erg hoog op. De coach van de tegenpartij haalde een van zijn spelers van het veld om verder escaleren te voorkomen. Toch vloog de vlam in de pan doordat men dacht dat de bal getoucheerd was door LIVO. De arbiter had die fout niet geconstateerd en gaf het punt aan LIVO. De manier waarop toen gecommuniceerd werd, durf ik hier niet te herhalen. Dit wangedrag had bestraft moeten worden met een rode en/of gele kaart. De coach verontschuldigde zich  na afloop over dit gedrag. Gelukkig hielden wij het hoofd wel koel en vochten ons naar het einde van de set. Deze keer behaalden we wel de 25 punten. Met goed spel werd het 25 – 22.
De tweede set van dit seizoen is binnen. Het leek net alsof we de wedstrijd gewonnen hadden i.p.v. met 1-3 verloren. We hebben verdiend een setje gewonnen. En als we deze lijn doorzetten gaan er zeker meer sets komen en gaan we wedstrijden winnen. Dit was voor de jarige coach een geweldig verjaardagscadeautje. En daar moest op gedronken worden. Hopelijk kunnen we zaterdag tegen Voorwaarts weer een goede prestatie neerzetten. Om 16.30 uur spelen we weer in Triominos in Duiven. Kom ze aanmoedigen!

Wedstrijdverslag  13-11-2018 DIO Uchelen H1 – LIVO H6

Een van de ‘nadelen’ van de volwassencompetitie (waar de jongen van Heren 6 dit seizoen hun debuut in maken) is dat er weleens midweeks gespeeld wordt. Dat was ook afgelopen dinsdagavond het geval, want we mochten om 20.30 aantreden tegen DIO Uchelen. Twan had de connectie tussen Uchelen en ‘gehucht’ snel gemaakt, want inderdaad: deze vereniging speelt hun wedstrijden niet in hun eigen dorp, maar in Apeldoorn. Overigens een prachtige hal, al was de vloer wat glad. We hadden versterking van Erwin en ons nieuwe teamlid Lars. De tegenstander stond op de derde plek, dus we konden ons opmaken voor een mooie pot volleybal.
De heren uit Uchelen schoten uit de startblokken en we vergaten aan te haken, waardoor zij al snel een gat van 7 punten hadden geslagen. Gelukkig kwamen we naarmate de set vorderde beter in ons spel en waren we zelfs de betere ploeg. Helaas was de aan het begin opgelopen achterstand te groot om nog in te halen: 25 – 20.
De twee volgende sets verliepen eigenlijk identiek: bijna de gehele set lieten wij het mooiste volleybal zien. Er werd bij vlagen spectaculair verdedigd en ook blokkerend en aanvallend zag het er prima uit. Helaas vergaten we in beide sets in de slotfase om het karwei af te maken: 25 – 20 en 25 – 18.
In de laatste set was de coach in zijn hoofd al bezig met de tactische plannen voor de volgende wedstrijd (zaterdag 24 november in Triominos Duiven!), waardoor hem even is ontgaan wat de uitslag was.
Al met al waren er fases in de sets dat echt alles lekker liep, zowel pass als spelverdeling, aanval en blokkering. Echt prima tweede klasse-waardig volleybal. Natuurlijk waren er ook mindere momenten, maar dat kan altijd gebeuren met jonge talenten en dat is ook helemaal niet erg. Een bekend gezegde in het volleybal gaat erover dat het er in de set pas écht om begint te spannen bij de 20 punten en dat was deze wedstrijd zeker het geval. Boven de 20 kon de tegenstander net wat beter met de spanning omgaan en wist de sets geroutineerd op ervaring binnen te slepen, terwijl ze zeker niet het betere spel hadden. Dit is niets anders dan gewoon heel erg zuur, maar we komen er steeds dichterbij. Een groot compliment aan de jongens dat ze zich elke wedstrijd blijven opladen en alles geven. Het gaat vanzelf goedkomen, dat beloof ik! Natuurlijk ook aan de trouwe supporters. Hopelijk zien we jullie ook de 24e weer op de tribune!

Wedstrijdverslag 10-11-2018 LIVO H6 – Labyellov H2

vs zev
Spannende streekderby.

Vandaag was het een echte streekderby. De buren uit Zevenaar kwamen op bezoek. Mannen die 3 of 4 keer zo oud als onze jongens zijn. Met dus ook 3 x keer zoveel ervaring. Een paar van deze spelers maakte daar ook goed gebruik van. Het beloofde een spannende pot te worden. Ook omdat Joran een weddenschap had lopen met Bert van Labyellov. In het begin van het seizoen had hij al gezegd dat LIVO makkelijk zou gaan winnen. Nu vlak voor de wedstrijd zouden we al blij zijn geweest met een setje winnen. Wij als laatste in de ranglijst en de mannen in het oranje als één na laatste. Mogelijkheden om misschien wel punten te pakken.

De eerste set verliep in het begin goed. We konden goed meekomen en de stand ging gelijk op. Door een goede servebeurt van de Zevenaarse ploeg liepen ze te ver uit om nog bij te komen. We haalden het tot 17 punten. De tweede set ging een stuk beter. Benjamin ontpopte zich tot een serveerkanon en zorgde dat we lekker bij bleven. Er werd goed gevolleybald en mooie acties waren er te zien. Helaas bleven we steken bij de 21. Niet slecht dus.  Toch een beetje teleurgesteld begonnen we aan de 3e set. Deze liep dan ook niet voortreffelijk. Pass kregen we niet goed onder controle. We kwamen dan ook niet boven de 13 punten uit. De laatste hoop was toen gevestigd op de laatste set. Met goede moet en veel jeugdig enthousiasme begonnen we aan die set. Ook deze was spannend. Zouden we dan ons tweede puntje van het seizoen gaan pakken? We knokten er hard voor. Haalden ballen van de grond die onmogelijk leken. Smashten mooie ballen over het net. Maar toch ging ook de laatste set met 20-25 verloren.

Een setje winnen zou vandaag absoluut verdiend zijn geweest. Helaas was dat niet zo. We laten soms heel mooi volleybal zien. We verdienen echt meer punten. Om lang te treuren om dit verlies hebben we niet. Dinsdagavond moet er alweer gespeeld worden. En wel om 20.30 uur in Apeldoorn tegen DIO Ugchelen. Op dit moment de nummer 3 uit onze competitie. Dat wordt een lastig potje. Gelukkig gaan Erwin en Lars mee om de jongens te ondersteunen. We gaan ons van de beste kant laten zien.  En je weet maar nooit.

 

Wedstrijdverslag 27-10-2018 Morgana DVO H2 – LIVO H6
foto6.png
Return van twee weken geleden.

Het was nog maar twee weken geleden dat we tegen de mannen van DVO gespeeld hadden. Nou ja, gespeeld… Een ploeg waar we het heel moeilijk tegen zouden krijgen. De mix van jong en oud zorgde  voor een sterk DVO. Ze staan ook niet voor niets bijna bovenaan in onze competitie.

De eerste twee sets zullen we maar niet zoveel over zeggen. Twee keer 25 – 9 verloren.  DVO bracht veel servedruk waardoor we zelf niet tot ons spel kwamen. Het overwegend LIVO publiek zag helaas niet wat ze wilden zien. Een jeugdige ploeg die punten mee naar huis neemt. Maar daarentegen zagen ze een Heren 6  dat niet in hun spel kwam en vooral tegen zichzelf vocht.

Van tevoren hadden de trainers gehoopt dat we per set boven de 12 punten uit zouden komen. De eerste twee sets hebben we onze doelstelling niet gehaald. Maar de laatste twee sets wel. Het volleyballen werd spectaculairder. Een paar lange rally’s waar we als leeuwen vochten.  Leuke momenten werden ook afgewisseld met mindere maar er zit nog steeds progressie in.  Met 25 -14 en 25 – 13 dropen we af.

We gaan de komende trainingen weer verder met hard trainen. Op naar de streekderby tegen de ‘oude’ mannen van Labeyllov uit Zevenaar. Het zal wel wat extra spanning opleveren. We gaan proberen om ons publiek te trakteren op een leuke wedstrijd en hopelijk blijven er ook een aantal punten in Duiven/Westervoort. We spelen 10 november  om 16.30 uur in Triominos te Duiven. U bent weer uitgenodigd om de jongens aan te moedigen.

 

Wedstrijdverslag 13-10-2018 LIVO H6 – Morgana DVO H2

DVO neemt de punten mee naar huis.

Vandaag moesten we aantreden tegen DVO heren 2. De eerste thuiswedstrijd in Westervoort. Het was erg warm in de hal. Tropische temperaturen en dat op 13 oktober.

Deze keer geen mannen die 3 keer waren oud als onze eigen jongens maar twintigers en een paar oudere routiniers. Een mooie mix dus. Dit kwam ook ten uitdrukking in hun spel. En daar hadden we moeite mee. We liepen steeds achter de feiten aan en konden vooral passend het niet bolwerken. In de eerste set konden we dertien punten binnen slepen.  Elke keer als wij een punt scoorde,  scoorde zij twee of drie punten.  En dan wordt het lastig om zelf de set te winnen.

De tweede set verloopt zelfs minder. We konden maar maximaal 10 punten binnen sprokkelen. Ook de derde set moesten we met 9 punten genoegen nemen. Het vechten tegen een sterke tegenstander en tegen jezelf is niet altijd makkelijk. Een setje weer eens winnen zou weer wat hoop gaan geven. De vierde set begon goed. We konden in het begin goed mee komen en stonden af en toe voor. Maar toen het laatste bordje was omgedraaid was het 16 -25. Helaas geen set gepakt en geen punten.

Over twee weken moeten we naar Hengelo voor de uitwedstrijd. Op 27 oktober om 15:30 uur staan de ploegen dus weer tegenover elkaar. We gaan kijken of we een punt kunnen pakken. Ondertussen gaan we extra hard trainen. Kom ons aanmoedigen in sporthal de Kamp te Hengelo. We kunnen alle steun gebruiken.


Wedstrijdverslag 05-10-2018 SV Dynamo Apeldoorn H9 – LIVO H6

Volleyballen in de Omnisporthal te Apeldoorn.

Op vrijdag 5 oktober reisden we af naar de volleybalmekka Apeldoorn. Koen en Jelani vervingen Twan en Gilles.  Met deze versterking gingen we vol goede moed naar de hal waar de eredivisiewedstrijden van Dynamo worden gespeeld. We moesten aantreden tegen Dynamo Heren 9. Om de speelvloer te betreden moet je eerst vele trappen omhoog en weer naar beneden. Je hebt al een warming-up te pakken voordat je bent begonnen.

Ook vandaag moesten onze jongens aantreden tegen een team met veel routine. Een spelverdeler die een geweldige techniek had. Maar daarnaast ook een geweldige serve.  We liepen steeds achter de feiten aan en waren erg onder de indruk van de grote hal. Vooral de hoogte. We leken niet goed op gang te komen. Hier en daar konden we wat tegengas geven. Maar helaas won Dynamo de eerste set met 25 – 18. De tweede set was erg teleurstellend. 25 – 5 was de uitslag. We kwamen er totaal niet aan de pas. Wat we ook probeerden, het wilde niet lukken.  In de derde set pakten we de draad wel weer op. Zo nu en dan leefden we op en deden we leuke dingen. Maar ook nu was de foutenlast nog te hoog. Vooral in de serve en pass.  De set werd verloren met 25 -14. Meer dan 13 servefouten in 3 sets zorgden ervoor dat we in steeds aan het kortste eind trokken. Zo geef je 13 cadeautjes weg.  In de 4e set ging het redelijk gelijk op. Zo nu en dan stonden we even voor. Maar uiteindelijk leek het erop dat we weer met lage cijfers het veld af zouden gaan. Toch werd er een eindsprint in gezet. Met 10 matchpoints tegen, leek het erop dat Dynamo makkelijk de wedstrijd zou winnen. Er werden 5 matchpunten weg gespeeld. Maar helaas mocht dit niet baten. 25-20 was de eindstand.

Met een illusie armen reisden we weer af naar de Liemers. We staan nu met 1 punt onderaan. Maar zoals de teller van Dynamo zei: “De mannen van Dynamo gaan niets meer leren, de jeugd zal nog heel veel leren. Die komen er wel”. Daar houden we dan ook maar aan vast. De volgende wedstrijd gaan we er weer met goede moed tegen aan. We spelen dan om 16.30 uur in Westervoort tegen DVO 2 uit Hengelo. Hopelijk pakken we dan een paar punten. Kom het zien in Sports Planet!
foto verslag 3

 

Wedstrijdverslag 29-09-2018 LIVO H6 – Auto van Oort / Rebelle H3
h6
Zaterdag 29 september was de eerste thuiswedstrijd. De jonge honden moesten aantreden tegen  de Auto van Oort/Rebelle 3 uit Dieren. Om half 5 klonk het eerste fluitsignaal. Een mooie uitdaging om hetzelfde niveau van vorige week te behalen.

De broekies stonden tegenover mannen die gemiddeld 3x zo oud waren. Dus flink laten lopen en moeilijk serveren zodat je op conditie en jeugdig overmoed zou kunnen winnen. Helaas bleken de mannen over behoorlijke volleybalervaring te bezitten.  Serverend brachten ze ons behoorlijk in de problemen. Waardoor we steeds tegen achterstand aan keken. Hierdoor liepen we steeds achter de feiten aan. En wat gaan jonge honden dan doen? Sommige gaan overcompenseren. Andere worden wat stiller. Het collectief kon geen vuist maken. Vele servefouten en ballen net te makkelijk naar de overkant spelen. De eerste drie sets verliepen dan ook niet zo heel lekker en werden met  13–25; 14–25 en 13-25 verloren.

De vierde set verliep beter. De foutenlast ging naar beneden. En we konden de mannen uit Dieren goed bijhouden. Wanneer je 3 sets makkelijk wint, wordt de 4e set wel wat lastig. Daar had de uitploeg wel last van. Of lag het aan de arbitrage? Er werd zo nu en dan door de tegenstander flink gemopperd op de scheidsrechter. Terwijl Marco goed stond te fluiten. Een scheids maakt altijd wel wat foutjes, maar veel minder dan de volleyballers zelf. Jammer dat je op die leeftijd zo moet klagen terwijl je relatief zo makkelijk wint. Ook de 4e set werd door de Rebelle gewonnen (21-25). Zij nemen alle punten mee naar Dieren.

Ze waren helaas een maatje te groot. Gezien de laatste set, zat er wel meer in. Vrijdag komen er nieuwe kansen in Apeldoorn. Helaas zijn Gilles en Twan er niet aanwezig. We zullen het zien om 19.00 uur als de jongens het veld betreden bij Dynamo heren 9. En als de foto’s kloppen op de site van Dynamo, belooft dit weer een pot te worden tegen geroutineerde vedettes.

Wedstrijdverslag 21-09-2018: A.B.S. H2 – LIVO H6

De jonge honden van LIVO van start!
Heren 6 zijn de ‘broekies’ van de vereniging. Maar wel de ploeg die het snelst promotie heeft gemaakt! In eerste instantie zouden we heren 7 worden. Maar we zijn als snel gepromoveerd  naar het zesde heren team. Hierna kwam de tweede promotie. Van de derde klasse naar de tweede. En dat zonder één wedstrijd te spelen!

Vrijdag 21 september startte in Bathmen de eerste stappen in de seniorencompetitie met jongens van 15 tot 18 jaar. De broekies van LIVO. Over broekies gesproken, de nieuwe tenues waren op de training uitgedeeld. Helaas misten er nog een paar maatjes M. Maar geen probleem, Elma zou de broekjes bij Benjamin bezorgen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar toen de caravaan naar Bathmen afreisde kwam Benjamin er net op tijd achter (vlak voor Arnhem) dat de broekjes nog bij hem thuis lagen. Dus die snel terug en opgehaald. Een aantal minuten te laat kwam de laatste auto in Bathmen aan. Ook de tegenstander, ABS 2 heeft er alles aan gedaan om LIVO van slag te krijgen. De herenkleedkamer werd bevolkt door een meidenteam. Hierdoor moest er even galant gewacht worden voordat er omgekleed kon worden.

De spanning liep op. Na kort ingespeeld te hebben klonk het eerste fluitsignaal. In de eerste set werd ABS goed onder druk gezet. Er werd moeilijk geserveerd en hierdoor leek ABS weinig greep op de wedstrijd te krijgen.  Maar de tegenstander kwam toch beter in het spel en trok aan het langste eind. Met veel enthousiasme en jeugdige inzet werd aan de tweede set begonnen. Een aantal keren klonk het favoriete liedje van Bram van Kuipers,”Waar is dat acie? Daar is het acie!’….. En werd zowaar de tweede set gewonnen. Helemaal blij. De derde en vierde set waren identiek. Ze eindigde allebei in een 25 – 14 voor de Bathmense mannen. Vooral door sterk te serveren van de tegenpartij lukte het de jonge honden niet om meer greep op de wedstrijd te krijgen. Toch is er goed gevolleybald!

Het was heerlijk te zien hoe enthousiast we waren en met vechtlust probeerde we de punten te verzamelen. Het ziet er hoopvol uit. Deze jonge honden gaan het nog ver schoppen. Er moet nog veel geleerd worden. Maar dat komt nog wel. Zaterdag 29 september moeten de mannen om half 5 weer de wei in. De eerste thuiswedstrijd in Triominos.  De tegenstander is de Rebelle uit Dieren. Kom allemaal om 16.30 uur kijken en moedig ze aan!

 

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen