Laatste nieuws

Schrijf je nu in voor het LIVO jeugdkamp 2023!

De inschrijving voor het jeugdkamp is geopend! Het leukste weekend van het jaar vindt deze keer plaats op 12, 13 en 14 mei. Dit wil je niet missen! Klik op de link voor alle informatie en om je in te schrijven.

Kantine Triominos Duiven weer geopend

Vanaf vandaag is de kantine in Triominos weer geopend. Wij wensen de nieuwe uitbater Johnny Bisselink veel succes. Op naar de ouderwets gezellige trainingsavonden en competitiezaterdagen!

2e Recreanten Mix Volleybaltoernooi 2022

Na een geslaagd recreanten mixtoernooi in juli vorig jaar zijn Ronald en ik in oktober begonnen met de voorbereiding van het 2e toernooi van 2022. Na kort overleg waren we het er over eens het eerstvolgende toernooi qua naamgeving toe te kennen aan een alom gewaardeerd en bekend LIVO lid Jan van der Meer. Jan …

Uitslag Grote Clubactie

LIVO heeft een geweldig bedrag verdiend tijdens de Grote Clubactie. We zijn er super blij mee! Heb jij loten gekocht of verkocht namens LIVO? Dankjewel voor jouw bijdrage! Weten of er op jouw lot een prijs is gevallen? Via deze link kijk je of je een prijs hebt gewonnen.

Doe mee met het LIVO Open eindejaarstoernooi!

Op 29 december organiseert de activiteitencommissie het eindejaarstoernooi LIVO Open. Samen sluiten we 2022 af. De naam zegt het al. Voor het eerst zijn ook mensen die geen lid zijn van LIVO van harte uitgenodigd om mee te doen. Het is een gezellig toernooi met teams bestaande uit zowel leden als niet-leden van LIVO. Doe …

Winterrooster dinsdagen Triominos

In de periode november 2022 – april 2023 geldt er een winterrooster in Triominos. Voor Dames 4, Dames 5, Dames 6, Heren 3 en de ‘dinsdagavondrecreanten’ is er op zeven dinsdagen een aangepast trainingsrooster. Je vindt het rooster hieronder. Neem voor vragen contact op met de TC.

LIVO doet mee aan de Grote Clubactie

Ook dit jaar neemt LIVO deel aan de Grote Clubactie. Koop nu loten en steun onze vereniging. Een lot kost 3 euro. Hiervan stroomt 2,40 direct naar onze clubkas. PrijzenMet jouw loten maak je kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is 100.000 euro. Daarnaast maak je kans op een auto, een keuken en vele andere …

Rabobank Clubsupport: LIVO ontvangt geweldig bedrag

De uitslag van Rabobank Clubsupport 2022 is bekend. LIVO ontvangt maar liefst 810 euro! Een prachtig geldbedrag. Heb jij op LIVO gestemd? Bedankt voor jouw bijdrage.

Geen kantine in Triominos

Beste tegenstanders en supporters, Door omstandigheden is de kantine in Sportcentrum Triominos Duiven voor onbepaalde tijd gesloten. Er is dus geen mogelijk om iets te eten of te drinken te kopen. Wel is er is (gratis) koffie en thee verkrijgbaar bij de automaat in de centrale hal.

Help LIVO aan een mooi geldbedrag tijdens Rabobank Clubsupport

Help LIVO aan een mooi geldbedrag tijdens Rabobank ClubsupportLIVO doet dit jaar weer mee met Rabobank Clubsupport. Een prachtige actie waarbij de Rabobank een groot geldbedrag verdeelt over verenigingen in de regio. In 2021 haalden we 812 euro op en in 2020 leverde deze actie ons zelfs 1419 euro op! Stem op LIVODe stemperiode loopt …

Commentaar gesloten.