Lid worden van LIVO

Kom een keertje meetrainen!
Lijkt het je leuk een paar keer mee te trainen om te ontdekken of volleyballen bij LIVO iets voor je is? Dat kan voor iedereen vanaf 6 jaar en op verschillende niveaus. Wil je gezellig volleyballen, maar niet meer in competitieverband? Ook dat kan bij LIVO’s recreantenafdeling. Dit gaat het gemakkelijkst door een mail te sturen aan de betreffende coördinatoren. Hieronder vind je voor de verschillende niveaus en leeftijden de mailadressen

Voor CMV – jeugd (6 tot 12 jaar) : [email protected]

Voor jeugd (12 tot 18 jaar): [email protected]

Voor senioren (>18 jaar): [email protected]

Voor recreatief volleybal (>18 jaar): [email protected]

Aan- /afmelden
De ledenadministratie wordt verzorgd door Anita Visser ([email protected]). Zij regelt alle zaken met betrekking tot aan- en afmelding van lidmaatschap en wijzigingen van geregistreerde gegevens. Ook zorgt zij voor de juiste gegevens op het Digitaal Wedstrijd Formulier.

Aanmelden lidmaatschap
Wanneer je besluit lid te worden, dan kan je hier je inschrijfformulier downloaden en invullen. Deze kun je, nadat je het formulier hebt ingevuld, inleveren bij je trainer/trainster of iemand van de Technische Commissie. Uiteraard mag je het formulier ook mailen naar het hierboven genoemde e-mailadres.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER LIVO*

*Ben je op zoek naar het inschrijfformulier voor Wsport? Kijk dan op de speciale Wsport-pagina.

Spelerskaart met pasfoto
Om een spelerskaart (Nevobo relatiecode) te kunnen aanvragen dient door het lid een duidelijke digitale pasfoto te worden aangeleverd. De ledenadministrateur kan deze plaatsen in Sportlink (= bondsadministratie), waarna een spelerskaart kan worden aangevraagd.

Voor welke leden hoeft geen digitale pasfoto aangeleverd te worden? 
Voor recreant- en verenigingsleden (die niet spelen in competities en/of toernooien waar kaarten worden gecontroleerd) en niet voor officials; op de officialpas wordt vooralsnog géén pasfoto afgebeeld.

Digitale pasfoto via de ledenadministrateur van de vereniging
Een lid kan zelf een foto aanleveren bij de ledenadministrateur ten behoeve van plaatsing in Sportlink. Daarbij is het volgende van belang:

  1. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
  2. Van voren genomen (oriëntatie portrait)
  3. Ogen goed zichtbaar
  4. Kleurenfoto
  5. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
  6. Resolutie 600×800 pixels
  7. Verhouding 3×4
  8. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Hoe lang is een digitale pasfoto op een spelerskaart geldig?
De spelerskaart is vier jaar geldig. De digitale pasfoto op de spelerskaart moet een goed lijkende pasfoto zijn. Als de foto niet meer lijkt, moet deze vervangen worden door een nieuw exemplaar. We adviseren leden om iedere keer als er pasfoto’s gemaakt worden, deze ook steeds door te sturen naar de ledenadministratie, zodat deze actueel blijft en er niet onnodig kosten hoeven worden gemaakt voor een pasfoto speciaal voor de spelerskaart.

Afmelden lidmaatschap
Heb je besloten om je lidmaatschap te beëindigen? Dan dien je dat per post of per email door te geven aan de ledenadministratie. Mondelinge afmeldingen worden dus NIET in behandeling genomen. De afmelding gaat in PER EERSTE VAN DE TWEEDE MAAND volgend op de datum van binnenkomst van de schriftelijke afmelding (datum poststempel) of datum ontvangst e-mailbericht. Een voorbeeld ter verduidelijking: De afmelding komt binnen bij de ledenadministratie op 22 oktober. De beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging gaat dan in per 1 december. Voor de maand november moet dan nog gewoon de verschuldigde contributie voor die maand betaald worden. Het is dus belangrijk om tijdig de afmelding door te geven aan de ledenadministratie.

Wanneer je meer informatie wil en/of andere vragen hebt, neem dan contact op met Anita Visser.

Commentaar gesloten.