Informatie over het lidmaatschap van LIVO Beach

De avonden worden langer. De temperatuur stijgt. Het beachvolleybalseizoen staat op het punt van beginnen! Vanaf dit seizoen gaat beachvolleybal bij LIVO anders dan je de afgelopen jaren gewend was. Op de algemene ledenvergadering van 2023 hebben de aanwezige leden namelijk ingestemd met de komst van het beachlidmaatschap.  In dit bericht je meer informatie.

In het kort: twee soorten lidmaatschap
Het lidmaatschap van LIVO Beach bestaat uit twee verschillende versies. Voor bestaande LIVO-leden is er een voordelige variant.

  • LIVO-leden betalen een jaarlijkse toelage om gebruik te maken van de beachvelden.
  • Personen die géén lid zijn van LIVO betalen een volledige beachcontributie.

Onderaan dit bericht lees je meer informatie over beide lidmaatschappen. Eerst wat achtergrondinformatie over het besluit: om te beginnen zijn de beachvelden door het uitbreiden van LIVO met een beachvolleybalafdeling minder direct afhankelijk van de vereniging. Daarnaast vergroot het nieuwe lidmaatschap de bekendheid van LIVO in de regio.

Minder afhankelijk van de vereniging
Door de beachtoelage betalen alleen LIVO-leden die écht gebruik maken van de beachvelden mee aan onderhoud en materialen. Alle leden betalen zaalcontributie. LIVO gebruikt de inkomsten uit deze contributie onder andere voor onderhoud aan de beachvelden en vervanging van materialen. Zo betaalde ieder LIVO-lid, ook als diegene geen beachvolleybal speelt, dus mee aan de beachvelden. Door de beachtoelage betalen alleen leden die écht gebruik maken van de beachvelden mee aan het onderhoud. Zo is LIVO Beach zelfsturend en zelfvoorzienend onder de vleugels van LIVO.

Bekendheid van LIVO is de regio
LIVO is al de grootste zaalvolleybalvereniging van de Liemers. Het beachlidmaatschap vergroot de bekendheid van onze vereniging in de regio. Het lidmaatschap bereikt bovendien een nieuwe doelgroep: mensen die niet geïnteresseerd zijn in zaalvolleybal, maar in de zomer wel graag beachvolleyballen. Naast ABeach (de beachtak van de Arnhemse volleybalvereniging Aetos) is er in de buurt geen vereniging die een beachlidmaatschap aanbiedt. 

Meer informatie over het beachlidmaatschap
Jij als LIVO-lid hebt een belangrijk voordeel: je profiteert van 40% korting op het lidmaatschap.
Voor de rest is het beachlidmaatschap voor LIVO-leden en niet LIVO-leden hetzelfde.

Beachtoelage voor LIVO-ledenBeachlidmaatschap voor mensen die geen lid zijn van LIVO
30 euro voor vier maanden (1 mei tot en met 31 augustus).* ** T-shirt LIVO Beach.Deelname aan openingstoernooi en afsluitend toernooi.50 euro voor vier maanden (1 mei tot en met 31 augustus).* **T-shirt LIVO Beach.Deelname aan openingstoernooi en afsluitend toernooi.

* Voorlopig zijn de beachvelden op dinsdagavond en donderdagavond geopend. Bij grote interesse komen er meer avonden bij.  

** Voor jeugd < 18 jaar is LIVO Beach gratis. 

LIVO Beach t-shirt
Als beachlid krijg je een uniek LIVO Beach t-shirt. Om veel potjes beachvolleybal in te spelen op de beachvelden (of te dragen in de zaal om ook na de zomer het beachvolleybalgevoel een beetje te behouden😉). Via het aanmeldformulier geef je jouw maat door. 

Openingstoernooi en sluittoernooi
We beginnen en eindigen het beachvolleybalseizoen samen met een gezellig toernooi. Als LIVO Beach-lid is deelname aan beide toernooien gratis. LIVO-leden die geen beachlid zijn maar wel willen meedoen met één of beide toernooien betalen, net zoals bijvoorbeeld bij LIVO Open, een klein bedrag als inschrijfgeld.  

  • Openingstoernooi: zaterdag 25 mei.
  • Sluitingstoernooi: zondag 25 augustus.

Zet beide data alvast in je agenda! Meer informatie over het openingstoernooi volgt binnenkort.

Aanpassingen naar aanleiding van de algemene ledenvergadering
Op de algemene ledenvergadering van 2023 hadden leden de mogelijkheid om te reageren op de plannen. Op basis van de reacties hebben we twee aanpassingen gedaan:

  1. LIVO Beach is voor álle kinderen jonger dan 18 jaar gratis. LIVO-kinderen mogen dus hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de beachvelden.
  2. Je hebt als LIVO-lid de mogelijkheid om te beachvolleyballen zónder abonnement. Er zijn namelijk LIVO-leden die hebben aangegeven niet de hele zomer te willen beachen. Zij hebben de mogelijkheid om met hun team voor 25 euro per keer een los veld te huren.

Aanmelden
Meld je aan voor het LIVO beachlidmaatschap via deze link. De betaling werkt anders dan je gewend bent bij de zaalcontributie. Na het invullen van het inschrijfformulier kom je op een betaalpagina waar je zelf het lidmaatschap afrekent. Na ontvangst van jouw betaling is je aanmelding definitief.

Reserveren
Voor het reserveren van een veld gebruik je straks de vernieuwde reserveringswebsite van LIVO Beach. Op dit moment werken we aan het reserveringsprogramma. Je ontvangt bericht als de vernieuwde reserveringswebsite klaar is.

Vragen
Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar [email protected].

We hebben zin om er vanaf 1 mei samen een spetterende beachvolleybalzomer van te maken! Jij ook?!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen