Grote Clubactie 2019

Elk jaar vindt in deze periode de Grote Clubactie plaats. Ook dit jaar doen wij weer mee en willen wij natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Daarvan kunnen we toch weer heel veel extra activiteiten organiseren. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Wacht niet te lang, anders is iemand anders je misschien voor! De trekking van de prijzen vindt plaats op 11 december.

Doel?
We willen dat de opbrengst van de actie ten goede komt aan jullie allemaal. Naar rato van het aantal verkochte loten zal de opbrengst gebruikt worden voor jeugdactiviteiten (o.a. jeugdkamp) en teamactiviteiten voor senioren- en recreantenteams. Voor deze laatste groep betekent dit dat er per verkocht lot een bijdrage van € 0,75 in jullie ‘teamkas’ wordt gestort voor een teamuitje of een andere gezellige activiteit. Denk bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheid om als team een Superlot te verkopen of gezamenlijk aan te schaffen.

En zoals ook afgelopen jaar geldt ons motto: Samen zijn we sterk! Laten we met elkaar proberen om de opbrengst van afgelopen jaar te evenaren. Doen jullie weer mee?

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Eenmalige machtiging: De koper (18 jaar of ouder) vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Laat de koper altijd een handtekening op de lijst zetten voor die eenmalige machtiging. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer of trainster vóór 26 oktober. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Online: Deel de volgende link: https://toolbox.clubactie.nl//actie/VolleybalverenigingLIVO/(je eigen naam) via e-mail, Facebook, Twitter en/of andere social media. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Via jouw eigen actiepagina wordt bijgehouden hoeveel loten op jouw naam zijn verkocht.

Superlot: Voor mensen, lokale ondernemers of teams die een hele grote bijdrage willen leveren biedt de Grote Clubactie Superloten aan. Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150 bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant, dan stuurt de Grote Clubactie 50 papieren loten naar het adres van de koper. Met ieder verkocht Superlot maakt LIVO kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Als je iemand in je omgeving kent die interesse heeft, laat het ons dan weten. Dan zorgen wij dat het Superlot op de juiste plaats terecht komt.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch met jouw favoriete spel! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/lotenverkopers. Via deze site kun je ook samen met je team leuke prijzen winnen, waaronder bijvoorbeeld diverse sportclinics van topsporters.

Zelf willen we als vereniging de verkoop van loten nog extra aantrekkelijker maken voor de leden ingedeeld in de jeugdteams (CMV t/m de A):

  • Jullie kunnen een cadeaubon naar keuze verdienen van Bol.com, Hema of Intertoys. Hoe meer je verkoopt, hoe hoger de waarde van de bon:
  • 10 t/m 14 loten: een cadeaubon van € 5
  • 15 t/m 19 loten: een cadeaubon van € 7,50
  • Etc.

Vergeet niet je voorkeur te melden op de voorkant van je verkoopboekje!

  • Voor de beste 3 verkopers hebben we nog een leuke verrassing in petto! Dus doe je best en verkoop zoveel mogelijk loten.
  • Verkoop je 20 loten of meer, dan ontvang je een gratis entreekaart voor een dagje uit* en kun je een 2e artikel gratis bij masita.com bestellen.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Wij rekenen op jullie inzet om deze actie tot een succes te maken en ons doel te bereiken. Bij de allerkleinsten rekenen we ook op de nodige inzet en begeleiding van de ouders. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Elma van Gessel ([email protected])
Jan van der Meer ([email protected])
Anita Visser ([email protected])
Clubcoördinatoren LIVO

* Bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon.

Commentaar gesloten.