Corona

Beste leden, supporters en tegenstanders van LIVO,

We zijn erg blij dat we weer samen kunnen volleyballen. Er gelden nog wel een aantal aangepaste regels. Daarom hebben we een coronaprotocol ontwikkelt, die elke keer als er zaken wijzigen geüpdatet wordt.
Mail ons gerust als er vragen en/of ideeën zijn: [email protected]. We hopen op een prachtig volleybalseizoen!  

Sportieve groet namens bestuur LIVO


Coronaprotocol Sports Planet de Pals Westervoort (versie 22 september 2021)

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1.5-meter regel op veel openbare plekken. Om ervoor te zorgen dat er op verantwoorde wijze van horecavoorzieningen gebruik kan worden gemaakt, is vanaf dan voor iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt óók voor sportkantines. Daarom gelden er vanaf zaterdag 25 september ook in Sports Planet De Pals in Westervoort nieuwe regels. We zetten ze graag voor jullie op een rijtje:

  • Sportzaal, kleedkamers en tribunes blijven vrij toegankelijk zonder toegangsbewijs. Deze faciliteiten zijn te bereiken via een looproute langs de hoge grote ramen die uitkijken op de volleybalvelden aan de zijkant van de kantine direct na de trap.
  • Toegang tot het horeca-gedeelte enkel en alleen met coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app én een geldig bijbehorend identiteitsbewijs. De ‘toegangspoort’ tot de horeca is helemaal aan de rechterkant van de balie bij de kassa. Dit is de enige plek waar je de horeca kunt betreden. Houd de QR-code in de CoronaCheck app en je identiteitsbewijs bij de hand.
  • Blijf geduldig als je door drukte even moet wachten en volg altijd de aanwijzingen van het personeel van Sports Planet.
  • Het is niet toegestaan om alcohol of andere in de horeca gekochte dranken buiten op het terras te nuttigen.
  • Elke keer als je de horeca opnieuw betreed, dien je de QR-code in de CoronaCheck app en je legitimatiebewijs weer te tonen.  

Coronaprotocol Triominos Duiven

LET OP: Tot nader bericht is de sportkantine in Triominos helaas gesloten.

Commentaar gesloten.