Corona

Beste leden, supporters en tegenstanders van LIVO,

We zijn erg blij dat we weer samen kunnen volleyballen. Er gelden nog wel een aantal aangepaste regels. Daarom hebben we een coronaprotocol ontwikkelt, dat elke keer als er zaken wijzigen geüpdatet wordt. Mail ons gerust als er vragen en/of ideeën zijn: [email protected].

Coronaprotocol Sports Planet De Pals Westervoort en Triominos Duiven (versie 15 januari 2022)
Vanaf 6 november is voor iedereen van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs verplicht om de sporthal te betreden. Laat je toegangsbewijs iedere keer scannen bij de beheerders* (er geldt een uitzondering voor vrijwilligers zoals trainers en coaches). Upload jouw vaccinatiebewijs of bewijs van negatieve test in de ‘CoronaCheck’ app** of print deze uit. Daarnaast toon je altijd een geldig identificatiebewijs.  

* Westervoort: boven bij de balie in de sportkantine. Duiven: bij de beheerdersbalie in de centrale hal. In Huis van Droo en De Nieuwhof zijn geen beheerders aanwezig. Er is afgesproken dat de aanvoerders hun teamgenoten scannen.
** deze kun je downloaden in de appstore van je telefoon

Daarnaast geldt het volgende:
– De tribunes zijn gesloten. Er is geen publiek toegestaan bij de trainingen.
– Iedereen van 13 jaar en ouder draagt tot in de kleedkamer een mondkapje.
– De horeca in Westervoort is gesloten.
– Wisselmomenten tussen trainingen vinden zoveel mogelijk plaats in de zaal. Zo voorkomen we drukte in de kleedkamers.
– Je bent niet eerder dan een half uur voor het begin van je training en een half uur na het einde van je training aanwezig in de sporthal (er geldt een uitzondering voor vrijwilligers).

LET OP: Tot nader bericht is de sportkantine in Triominos Duiven gesloten.
Er staat er een witte koffiemachine beneden in de hal, links naast de beheerdersbalie. Hier kun je gratis thee, koffie, cappuccino, espresso en warme chocolademelk tappen.

Commentaar gesloten.