Teamindeling seizoen 2024/2025

Nieuws

Beste LIVO-leden,

De TC heeft de afgelopen weken intensief vergaderd over de nieuwe teamindeling. We zijn ons ervan bewust dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken.
Toch hebben we zorgvuldig gekeken om het in de indeling iedereen zoveel mogelijk naar zijn/haar zin te maken en met vele zaken rekening te houden. We hebben hieronder alvast wat vragen die we beantwoorden voor jullie;

– We verwachten binnen de dameslijn een goede samenwerking en ondersteuning bij elkaar tijdens de wedstrijden. Dit zou vooral gelden voor de combinatie van D4/D5 en D6/D7/D8!

– In het trainingsschema staan een paar * bij een aantal teams en staat rechts naast het trainingsschema beschreven wat hiermee bedoeld wordt.

– Dit trainingsschema gaat vanaf 23 mei in en is tot aan de zomer we trainen door tot 27 Juni. (Het definitieve trainingsschema en wedstrijdschema voor volgend seizoen volgt nog).

– We zijn voor een aantal teams nog bezig met gesprekken rondom trainers/coaches we hopen dit rond te hebben zodat jullie zo snel mogelijk met jullie nieuwe trainer kunnen gaan trainen!

Heb je verder nog opmerkingen, vragen, tips of tops, dan kun je altijd contact opnemen met de TC.
Sportieve groeten namens de LIVO TC.

Jarno, Mirthe, Hans, Anne, Dorien, Tom en Jinne.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen