Door

Verslag van onze cmv-clinic in vakblad VolleyTechno

Nieuws

Op zondag 14 april heeft de bekende cmv-trainer Bart Scheits een clinic gegeven voor onze cmv-jeugd en cmv-trainers. De clinic richtte zich in drie delen op cmv-niveau 1-2, 3-4 en 5-6.

Onze jeugdcoördinator Peter Karreman heeft voor het volleybalvakblad VolleyTechno een uitgebreid verslag geschreven van de clinic. Het verslag wordt (deels) gepubliceerd in de editie van juli.

Het verslag bevat een aantal uitgebreide beschrijvingen van oefeningen die Bart tijdens de clinic heeft laten zien. Voor alle cmv-trainers van LIVO is het verslag van de clinic nu al te bekijken.

Over Bart Schmeits
Bart Schmeits is sportpedagoog, gespecialiseerd in leren, bewegen & leren bewegen. Met een achtergrond in het bewegingsonderwijs, bewegingswetenschappen (met sportpsychologie als specialisatie ) is Bart een ware professional te noemen. Onlangs heeft Bart voor NLCoach een serie artikelen ‘Grip op je groep’ gepubliceerd, maar ook op zijn site (www.besignificant.nl) zijn diverse artikelen te lezen. Bart is binnen het trainen van volleybal een specialist op de jongste jeugd (de CMV), waarbij cognitieve ontwikkeling, groepsdynamiek, ontwikkelen van zelfvertrouwen en het prikkelen van motivatie een aantal aandachtspunten zijn.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen