Door

LIVO Dames 1 grijpt naast promotie naar Tweede Divisie

Nieuws

Na een vierde plaats in de Derde Divisie speelde LIVO Dames 1 een promotie / degradatietoernooi op 20 april voor een plekje in de Tweede Divisie. In een poule met Kerkemijer Gemini D1 (degradatieplaats Tweede Divisie) en SV Dynamo Apeldoorn D5 (vierde plaats Derde Divisie werd gestreden om twee felbegeerde tickets.

Helaas zat het er niet in voor onze dames. Tegen Kerkemijer werd met 2 – 1 verloren en tegen Dynamo met 2 – 0. Door het dubbele verlies sluiten onze dames het pd-toernooi af op de onderste plaats. LIVO Dames 1 speelt volgend seizoen dus opnieuw in de Derde Divisie.

Gaaf om te zien dat een grote groep trouwe supporters deze zaterdag met onze dames is meegereisd naar Wijchen. Ondanks de weinig succesvolle dag is het mooi om deze betrokkenheid te zien. Samen sterk in de Liemers!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen