Door

Spetterende clinic met eredivisieclub Active Living Orion

Nieuws

Dinsdag 31 oktober organiseerde LIVO een clinic voor haar jeugdspelers. De clinic werd gegeven door drie spelers van eredivisieclub Active Living Orion uit Doetinchem en toptrainer Eric Maan. Hoe gaaf is het om te leren van echt professionele volleyballers?!

Toetsweek, maar toch een mooie opkomst
Voor veel kids is nu een drukke periode vanwege de toetsweek. Maar een clinic van Eredivisie-spelers? Die krijg je natuurlijk niet zomaar. Daarom stonden er dinsdagavond toch bijna 40 kinderen op het veld!

Anders dan anders
Trainer Eric Maan had uitdagende oefeningen bedacht. Oefeningen waarbij techniek centraal staat. Onderhands, bovenhands, smashen en opslaan. Alles kwam aan bod. De oefeningen waren uitdagend en anders dan wat iedereen gewend was van hun eigen training. Precies zoals de clinic was bedoeld!

Tips, vragen, vrijkaartjes
Eredivisiespelers Beau, Liam en Jannes deden enthousiast mee en gaven goede tips. Na afloop was er de mogelijkheid om de spelers alles te vragen. ‘Hoe word je een professionele volleyballer?’ ‘Hoeveel uur per weer train je?’ ‘Hoe hard kun je slaan’? Alle vragen kwamen voorbij. Toen was er nog een verrassing: iedereen kreeg een vrijkaartje voor een eredivisiewedstrijd van Active Living Orion. Om Beau, Liam en Jannes en hun teamgenoten een keertje echt in actie te zien. Super gaaf!

Bedankt!
Grote dank aan Peter voor de organisatie. Aan Eric Maan, Beau, Liam en Jannes van Active Living Orion voor de toffe clinic. En natuurlijk aan alle LIVO jeugd voor hun inzet!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen