Door

Stem op LIVO tijdens Rabobank ClubSupport

Nieuws

De jaarlijkse ClubSupport-actie van de Rabobank is weer begonnen! Een prachtig initiatief waarbij de Rabobank een groot geldbedrag verdeelt over verenigingen in de regio. Jouw stemmen zijn goud waard!

Stem op LIVO
De stemperiode loopt dit jaar van 4 t/m 26 september. Hoe meer stemmen LIVO krijgt, hoe hoger het geldbedrag. Iedereen die bankiert bij de Rabobank stemt gratis op LIVO. Let op: het is belangrijk dat je lid bent van de Rabobank Arnhem en omstreken. Alleen dan krijg je een stemformulier. Lid worden is gratis. Je regelt het binnen een paar klikken.

Word nu gratis lid van de Rabobank
Goed om te weten: als je bankiert bij de Rabobank ben je niet automatisch lid. Een gratis lidmaatschap regel je in een paar klikken via de internetbankieren app van de Rabobank. Selecteer bij de regio ‘Arnhem en omstreken’. Gebruik deze link om direct je lidmaatschap te regelen. De link werkt als je dit bericht leest op je mobiele telefoon en ook op je laptop.

Zo stem je op LIVO
Log in via de Bankieren-app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ en klik op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Of klik op deze link om direct in te loggen en te stemmen

Deel dit bericht in jouw netwerk
Je las het al: hoe meer stemmen LIVO krijgt, hoe hoger het geldbedrag dat we ontvangen. Deel daarom dit bericht ook met familie, buren, collega’s en vrienden zodat ook zij hun stem voor LIVO reserveren!

Stem ook op onze partners Duko en Aetos
Met ClubSupport verdeel je jouw stemmen over drie verenigingen. LIVO heeft stemafspraken gemaakt met korfbalvereniging Duko uit Duiven en volleybalvereniging Aetos uit Arnhem. Zij roepen hun leden op om op LIVO te stemmen en wij doen andersom hetzelfde. Fijn als je jouw stemmen ook gebruikt voor Duko en Aetos.

Vragen
Heb je een vraag over Rabobank ClubSupport? Stuur een e-mail naar [email protected]. Meer informatie over de actie lees je op de website van de Rabobank.

Alvast bedankt voor jouw stemmen op LIVO!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen