Door

Teamindeling 2023 – 2024, trainingsschema tot de zomervakantie

Nieuws


De TC heeft de afgelopen weken intensief vergadert over de nieuwe teamindeling. We zijn ons ervan bewust dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Toch hebben we zorgvuldig gekeken om de indeling zo goed mogelijk te maken en met vele zaken rekening te houden. Hieronder staan een paar vragen die je misschien hebt. We hebben alvast een antwoord geformuleerd. Heb je  andere vragen of wil je meer informatie? Het beste is om dan je aanspreekpunt van de TC benaderen. In het de onderstaande vragen wordt gesproken over ‘spelers’. Waar ‘spelers’ staat worden natuurlijk ook ‘speelsters’ bedoeld.

Vraag 1: Waarom zitten de teams zo vol?

Afgelopen jaar hebben we met name in de dameslijn veel moeite moeten doen om teams te kunnen laten spelen. Door diverse omstandigheden moesten er ’leenschema’s’ gemaakt worden om wedstrijden te kunnen spelen. We hebben als TC gekeken naar een extra dames- en herenteam.  Dat wordt een hele lastige opgave door teams met te weinig spelers en onderbezetting van posities.

Vraag 2: Gaan trainingstijden nog wijzigen?

We hebben nu een trainingsschema tot de zomer gemaakt. Het is de bedoeling dat we per 8 mei volgens dit schema gaan trainen. Ondertussen maken we nog een trainingsschema en een wedstrijdschema voor na de zomer. We proberen wel het trainingsschema van voor de zomer zoveel mogelijk over te nemen voor na de zomer. Ook hier proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen. Het wijzingen kan soms grote gevolgen hebben voor de andere teams. Je krijgt dan een soort sneeuwbaleffect.

Vraag 3: Is de teamindeling definitief?

Het antwoord hierop is ja en nee. We hebben zorgvuldig de teams samengesteld. Na input van de trainers/coaches. Daarnaast hebben we met een aantal spelers overleg gehad. Wanneer er toch nog een speler naar een ander team gaat, dan heeft dat grote gevolgen voor de rest van de teams. Soms zijn er oorzaken waarom er toch wijzigingen plaatsvinden. Denk aan een student die toch een kamer vindt, iemand raakt langdurig geblesseerd etc. De TC behoudt het recht om wijzigingen door te voeren.

Vraag 4: Als ik een vraag heb over de teamindeling, bij wie moet ik dan zijn?

Als je een vraag hebt dan kun je die stellen aan de TC. Elk seniorenteam heeft een afgevaardigde van de TC die verantwoordelijk is voor jouw team. Op de site van LIVO staat het schema van dit jaar. Voor volgend jaar volgt een nieuw schema. Heb je nu vragen? Neem dan contact op met de TC contactpersoon van jouw team van afgelopen seizoen.

Vraag 5: Ik wil graag twee keer in de week trainen, kan dat?

De schema’s voor komend seizoen zijn klaar. De teams zitten erg vol. Het is dus niet makkelijk om bij een ander team aan te sluiten. Tijdens het seizoen zal er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Er zullen ook spelers gevraagd worden om hoger mee te gaan trainen. Ook daar zal naar gekeken worden wat er mogelijk is.  Wil je graag meer trainen? Geef dat aan bij het TC-lid die verantwoordelijk is voor jouw team (kijk op de site voor de namen).

Vraag 6: Kan ik de TC ook mailen?

Je kan altijd met de TC mailen. Heb je opmerkingen, vragen, tips of tops, dan kun je mailen naar: [email protected]. Je mailtje wordt dan besproken in de TC.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen