Door

Help LIVO aan een mooi geldbedrag tijdens Rabobank Clubsupport

Nieuws

Help LIVO aan een mooi geldbedrag tijdens Rabobank Clubsupport
LIVO doet dit jaar weer mee met Rabobank Clubsupport. Een prachtige actie waarbij de Rabobank een groot geldbedrag verdeelt over verenigingen in de regio. In 2021 haalden we 812 euro op en in 2020 leverde deze actie ons zelfs 1419 euro op!

Stem op LIVO
De stemperiode loopt dit jaar van 5 t/m 27 september. Hoe meer stemmen LIVO krijgt, hoe hoger het geldbedrag. Iedereen die bankiert bij de Rabobank stemt GRATIS op LIVO. Let op: het is wel belangrijk dat je lid bent van de Rabobank Arnhem en omstreken. Alleen dan krijg je een stemformulier. 


Word nu GRATIS lid van de Rabobank
Goed om te weten: als je bankiert bij de Rabobank ben je NIET automatisch lid. Een gratis lidmaatschap regel je in een paar klikken op de website van Rabobank Clubsupport. Gebruik hiervoor de oranje knop op deze pagina. Wacht hier niet te lang mee. Zo weet je zeker dat je vanaf 5 september mee kunt doen met Rabobank Clubsupport. 

Deel dit bericht en stem op onze partnerverenigingen
Je las het al: hoe meer stemmen LIVO krijgt, hoe hoger het geldbedrag dat we ontvangen. Deel daarom dit bericht ook met familie, buren, collega’s en vrienden zodat ook zij hun stem voor LIVO reserveren!

LIVO heeft stemafspraken gemaakt met Korfbalvereniging Duko uit Duiven en Volleybalvereniging Aetos uit Arnhem. Zij roepen hun leden op om op LIVO te stemmen en wij doen andersom hetzelfde. Je hebt meerdere stemmen. Fijn als je deze gebruikt voor Duko en Aetos.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen