Door

Recreantentoernooi 6 juli groot succes

Nieuws

Na een door corona veroorzaakte lange “time-out”  zijn de recreanten uit Duiven en Westervoort op 6 juli in Sports Planet de Pals weer samen gekomen voor een gezellig LIVO mixtoernooi.

Toen Ronald Aalders en ondergetekende het idee binnen de teams lanceerden bleek de belangstelling aanzienlijk te zijn. In de vaart der volkeren heeft Ronald de zaal besproken. Toen dat eenmaal vaststond hebben Ronald en ik de onze teams benaderd met het verzoek om zich snel aan te melden voor dit gezamenlijke sportieve evenement.

Het enthousiasme voor dit mixtoernooi was groot. In no time hadden we 38 aanmeldingen dus dik zes teams. Ter verhoging van de sportieve cohesie en wederzijdse contacten hebben Ronald en ik er deze keer weer voor gekozen de teams te mixen. Na wat over en weer ge-app stonden de zes teams A t/m F op 4 juli vast.

Het bestuur stemde in met ons verzoek om na een avondje gezond bezig te zijn het toernooi met een aantal “ongezonde” teamschalen af te sluiten. Dat een aantal spelers vrijwel direct na afloop huiswaarts is gegaan kwam de nablijvers goed uit.

Rond de klok van 20.15 uur begonnen de wedstrijden. Afgesproken was 15 minuten spelen, geen wissels, teamcaptains tellen zonder fluiten en doortellen van de stand. Na elke wedstrijd snel de uitslag doorgegeven en door naar de volgende ronde. Ronald had dit strak in de hand. Daarvoor grote dank!

Er werd op drie velden flink gestreden en voor een enkel team was het even pittig te ervaren dat de scores soms nogal ver uiteen lagen. Na vijf gelukkig “blessurevrije rondes” is de zaal rap ontruimd, is gesopt onder de douches en heeft Ronald het eindklassement op kunnen maken.

Op of omstreeks 22.30 uur zijn onder luid applaus de eindresultaten bekend gemaakt. Dit jaar was niet het A team de winnende ploeg…nee, het C team heeft met vier zeges en een verliespartij het beste gescoord. Om toekomstige speculaties te voorkomen, worden de namen van het “C-Team” niet bekend gemaakt.

Na de wedstrijden heeft het merendeel van de deelnemers de tijd genomen om onder het genot van een drankje en een hapje deze avond gezellig af te sluiten. Wat opviel was dat er vanuit de spelers luid geroepen werd dat we dit vaker zouden moeten doen. Hoe gaaf is dat!

Ervan uitgaande dat gemeente Duiven erin slaagt een beheerder te vinden voor de sportkantine in Triominos te Duiven stellen Ronald en ik voor dit najaar in Duiven een tweede mixtoernooi van 2022 te organiseren.

We hopen van harte dat wij het volgende toernooi met een 3e helft gezellig met een hapje en een drankje in Duiven kunnen afsluiten. Of het speelconcept verandert houden we voor nu nog even open.

Graag zien we jullie eind van het jaar weer gezond en wel terug. Wij wensen jullie allen een fijne vakantie toe en roepen “tot ziens”!

Sportieve groeten,

Ronald Aalders en Sjack Buermans

Recreantencoördinatoren LIVO

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen