Door

LIVO heeft een nieuwe voorzitter

Nieuws

Vorige week is Daan Wiltink tijdens de algemene ledenvergadering benoemd als nieuwe voorzitter van LIVO. Hij volgt Erwin Stevens op. Met de overdracht van de voorzittershamer gaf hij deze taak symbolisch door aan zijn opvolger. Erwin, bedankt voor jouw inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren!

Daan is twee jaar algemeen bestuurslid geweest en daarnaast door verschillende andere taken nauw betrokken bij de club. Daan: “Ik heb echt een zwart-rood LIVO hart en vind het dan ook een hele eer om deze functie te mogen vervullen. LIVO is een jonge, bruisende vereniging, maar de afgelopen jaren hebben we helaas weinig kunnen doen aan verdere ontwikkeling. Nu is het hopelijk tijd om ons daar weer op te richten. Samen met de rest van het bestuur, de technische commissie en een geweldige groep andere vrijwilligers. Ik heb er zin in!”

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen