Door

Concept teamindeling Dames, Jeugd, CMV 2022- 2023 + trainingsschema tot einde seizoen

Nieuws

Naar aanleiding van de inventarisatie van de trainers is er een nieuwe indeling gemaakt. Daarnaast hebben we ook spelers individueel benadert. We zijn ons ervan bewust dat we het niet iedereen naar zijn/ haar zin kunnen maken. Toch hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden.

De nieuwe schema’s en teamindeling hebben een voorlopig karakter. Er kan nog wat gewijzigd worden indien de technische commissie dat nodig acht. Mochten er wijzigingen plaatsvinden dan word je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

De teamindeling voor de herenlijn, het trainingsschema voor het nieuwe seizoen en het wedstrijdschema volgen zo snel mogelijk.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen