Door

Algemene Ledenvergadering 15 september

Nieuws

Beste leden, jeugdleden en ouders/verzorgers,

Onze Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaats op woensdag 15 september.
Alle leden en ouders van jeugdleden <18 zijn van harte uitgenodigd om mee te praten en te sparren over onze verenging. De ALV vindt plaats in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Aanvangstijd en precieze locatie staan vermeld in de agenda.

Voor deze avond willen wij u vragen u van te voren aan te melden. Hiervoor heeft iedereen een aanmeldlink ontvangen. Geen link gekregen? Stuur dan even een mailtje naar: [email protected] . Het aanmelden is mogelijk tot en met zondag 12 september. Op deze manier krijgen wij een betere inschatting van het aantal leden dat we kunnen verwachten. Zo kunnen we de zaalruimte daarop aanpassen en de vergadering veilig en conform de RIVM-richtlijnen organiseren.

Verhinderingen en/of aanmeldingen ná de aanmelddatum kunnen gestuurd worden naar: [email protected]

De agenda voor de ALV kan hier worden geraadpleegd.

Mocht u nog onderwerpen missen op de agenda die niet geschikt zijn voor de rondvraag dan horen we dit natuurlijk graag! Dit kan eveneens via het e-mailadres van de secretaris.

Wij hopen op 15 september velen van jullie te mogen begroeten!

Met sportieve groet,

Bestuur LIVO

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen