Door

Hoge korting op volleybalschoenen en kleding bij onze sponsor Huisman Sport!

Nieuws

Nieuwe volleybalschoenen nodig? Dit is je kans! Net als vorig jaar heeft onze sponsor Huisman Sport Huissen weer een leuke actie voor ons in petto, deze keer in combinatie met de testdagen van de Mizuno indoorschoenen! Deze testdagen zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur op:

– zaterdag 14 augustus
– zaterdag 21 augustus
– zaterdag 28 augustus

In Coronatijd wordt het iets anders aangepakt om elkaars veiligheid te waarborgen. Daarom gaat het op afspraak, er wordt een half uur voor je ingepland bij onze sportpodologen, zodat je van ons altijd de garantie krijgt dat je de juiste schoen koopt. Daarnaast ontvang je deze 3 dagen 20% korting op alle kleding en accessoires en 10% korting op de schoenen. Kom zoveel mogelijk alleen. En neem de sportsokken waarin je sport mee! De afspraak kun je inplannen via onze infomail of telefoon: [email protected] 026-3250743, optie 1 Tot dan bij Huisman Sport, Vierakkerstraat 20, Huissen.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen