Door

In memoriam: Henri Schurink (1-5-46 | 19-6-2021)

Nieuws

Met droefenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van Henri Schurink. Henri heeft ontzettend veel betekent voor het volleybal in Westervoort. Zo was hij jarenlang met veel passie en toewijding op bestuurlijk niveau secretaris van Wevoc. Daarnaast droeg hij gedurende een lange periode de verantwoordelijkheid voor het wedstrijdsecretariaat. Verder was hij een drijvende kracht achter de thuiswedstrijden, waar Henri de zaalwacht en wedstrijdformulieren regelde. Ook buiten de sporthal zette hij de vereniging en het volleybal met een ongekende drive op de kaart als mede-organisator van het voor menigeen bekende straatvolleybal in Westervoort. Wij herinneren Henri dan ook als volleybal- én verenigingsman in hart en nieren. Bovenal blijft zijn warme persoonlijkheid in onze nagedachtenis.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen