Door

Concept teamindeling, wedstrijd- en trainingsschema 2021 -2022

Nieuws

Geachte LIVO-leden,

De TC heeft zich gebogen over het nieuwe seizoen. Wij hopen komend jaar een normaal seizoen te kunnen draaien zonder Corona.

Naar aanleiding van de inventarisatie van de trainers is er een nieuwe indeling gemaakt. Daarnaast hebben we ook spelers individueel benadert. Doordat de regering heeft aangegeven dat we weer naar binnen mogen zonder beperkingen, (behalve 50 personen in een ruimte, en buiten de zaal wel alle coronamaatregelen), is alles in een stroomversnelling geraakt en willen we zo spoedig mogelijk de nieuwe indeling en schema’s bekend maken. We zijn ons ervan bewust dat we het niet iedereen naar zijn/ haar zin kunnen maken. Toch hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden.

De nieuwe schema’s en teamindeling hebben een voorlopig karakter. Er kan nog wat gewijzigd worden indien de Technische Commissie dat nodig acht. Mochten er wijzigingen plaatsvinden dan word je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Maak er een mooi, sportief en vooral gezellig seizoen van. En hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen met een grandioos LIVO-feest vieren en terugkijken op een als vanouds geslaagde volleybaljaargang.

Met vriendelijke groet,

TC LIVO

P.s.: mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben voor de TC, stuur dan vooral een mailtje naar [email protected]

De teamindelingen en het trainings- en wedstrijdschema kunnen worden bekeken via:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f3Efa-qsfAl4GhPzHpsN3Zyb28mtNqF1zIpj9T1IEjk/edit?usp=sharing

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen