Door

LIVO zoekt spelers!

Nieuws

Bij onze fijne vereniging is iedereen natuurlijk altijd van harte welkom. Er is altijd wel een plekje als je wil volleyballen bij de grootste vereniging van de Liemers. Echter zijn we op dit moment in het bijzonder op zoek naar versterkingen voor een aantal specifieke posities en niveaus. Kijk op onderstaande poster voor de details. Ben je bijvoorbeeld recent verhuisd naar (de omgeving van) Duiven/Westervoort of heb je tijdens de voorjaarsschoonmaak je volleybalschoenen weer uit de kast gevist en is is het weer gaan kriebelen? Kom dan vooral een keertje kennismaken en meetrainen! Je kunt contact met ons opnemen via mail ([email protected]), Facebook (www.facebook.com/LiemersVolleybal) of het contactformulier op deze website! Geef in je bericht vooral ook even gaan voor welke positie je in aanmerking denkt te komen!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen