Door

Ook onze recreanten leven zich uit in het zand!

Nieuws

Sinds het kick-off moment van ons Team Beach op 23 maart hebben Duivense recreanten al een paar sportieve avonden op onze schitterende beachvolleybalvelden in Duiven kunnen meemaken. Na twee trainingsavonden ervaren wij R1 en R2 als “oudere volleyballers” van LIVO dat het 2 tegen 2 spelen best wel een kluif is. Warm gekleed, met twee paar sokken of schoenen is toch anders dan we gewend zijn. Nu hebben we nog meer respect voor de (echte) beachvolleyballers!

Ik moet toegeven dat na zo’n lange “time out” de spierpijn de volgende ochtend in geruime mate voelbaar was. Desondanks voelde het goed om weer samen te zijn en te ballen en babbelen met in achtneming van de veilige afstand. 

Het protocol met trainingsschema is klip en klaar en de ‘algehele toezicht en orde handhaving’ van zowel bestuursleden als het Beachteam zijn ook top. Met dit signaal geven zij aan betrokken te zijn bij de invulling van onze zo waardevolle sportuurtjes in deze Corona-era. Ook van waarde is dat Team Beach direct geanticipeerd heeft op het wijzigingen van de avondklok. Spelen bij daglicht is toch prettiger dan de geïmproviseerde terreinverlichting waarvoor ook een pluim…t is wel geregeld door Team Beach. Top.

Wat mij is opgevallen dat op de “vrijdagavond de deelname van H4 en H5” tot nu toe zeer beperkt gebleven is. Zijn de jonge mannen te moe van de arbeid of studie of zijn het de lage temperaturen die dit veroorzaken? Weinig bikkels …dus.

De afwezigheid van de Westervoorste recreanten is ons ook opgevallen. Misschien treffen we elkaar in de toekomst op een van de Beach-toernooitjes waar Team Beach op 2 april over sprak en waarbij we in groter teamverband het b.v. met 5 tegen 5 kunnen strijden voor de winst. Dit is geen uitdaging…nee, een uitnodiging.!!

Ter illustratie nog wat foto’s. Mogelijk stimuleren die ook eens te komen beachvolleyballen want let wel, menig volleybalclub is jaloers op onze waardevolle buitensport accommodatie !! Tot ziens….in de zandbak. 
Sportieve groeten,
Recreanten Coördinator LIVO afd. Duiven

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen