Door

Update n.a.v. persconferentie ma. 14/12

Nieuws

Iedereen heeft ongetwijfeld de persconferentie van maandagavond 14 december gevolgd of de samenvatting daarvan meegekregen. Het gaat wederom helemaal de verkeerde kant op met de besmettingen en de druk die dat geeft op ons zorgsysteem. De laatste weken werden we als bestuur sowieso al heen en weer geslingerd tussen aan de ene kant het beperken van de trainingen voor middelbare schooljeugd (vanwege oplopende besmettingen op de middelbare scholen) en aan de andere kant het verkennen van de mogelijkheden voor het starten van 4-personen trainingen voor senioren, op een dusdanige manier dat wij als bestuur daar de verantwoordelijkheid voor durven en kunnen nemen. De persconferentie heeft in ieder geval tot en met 19 januari duidelijkheid gegeven.
 
Dit nieuwsbericht geeft een overzicht van de effecten op onze vereniging en hoe we daar mee om willen gaan. De informatie kan snel veranderen, we proberen jullie dan ook zo snel mogelijk te informeren wanneer we meer weten.
 
Trainingen
Voor zover op dit moment duidelijk zijn er tot en met 19 januari geen trainingen voor alle leden. Alle binnensporten, dus óók voor de jeugd, gaan tot nader bericht niet door.
Waarschijnlijk wordt in de tweede week van januari duidelijk of de maatregelen verlengd worden of weer versoepeld. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen we jullie informeren
 
Competitie
Door de Nevobo zijn er inventarisaties gehouden over het opstarten van de competitie ervan uit gaande dat begin januari weer gestart kon worden. Er ligt nog steeds een scenario voor het spelen van een halve competitie, al dan niet met een verlengd seizoen, dat nog steeds mogelijk is. Zodra wij hier van de bond duidelijkheid over hebben, zullen we dit met jullie delen.
 
Contributie
Zoals eerder aangegeven wordt in december niet geïncasseerd voor de senioren en met de huidige maatregel geldt dit nu ook voor álle andere leden. Voor januari zullen we in eerste instantie ook geen contributie incasseren. Wanneer de omstandigheden daar aanleiding toe geven kunnen we altijd een verrekening van januari aan de incasso in de maand februari toevoegen. Ook hier geldt dat we jullie zullen informeren zodra er meer duidelijkheid is.
 
Mochten er nu nog andere vragen zijn die we hierboven niet hebben behandeld, schroom dan niet en stuur ons een mail: [email protected]. Wij hopen net als jullie dat deze situatie niet te lang duurt. Maar ook wij zullen weer ons steentje moeten bijdragen gezien de stijgende druk op onze gezondheidszorg en de mensen die daar hard voor ons aan het werk zijn. Blijf gezond en hopelijk weer tot snel!
 
Met sportieve groet namens het bestuur van LIVO,

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen