Door

Tijdelijk stilleggen trainingen A-B-C jeugd

Nieuws


Op dit moment is de corona-epidemie zeker nog niet onder controle. De cijfers zijn gedaald, maar nog niet op een laag niveau waardoor we binnen de vereniging waakzaam blijven. De recente stijgingen van besmettingen onder met name middelbare schooljeugd in onze regio baart ons als bestuur, maar ook de Technische Commissie en jeugdtrainers zorgen. Als bestuur hebben we dan ook het moeilijke besluit genomen om voor de komende twee weken de jeugdtrainingen in zowel Westervoort als Duiven op te schorten. Dit betekent concreet dat tot en met vrijdag 11 december 2020 geen trainingen voor de A, B en C jeugd gegeven worden. Mocht deze periode noodgedwongen verlengd worden, dan volgt daarover zo spoedig mogelijk bericht.

Mocht u hierover vragen hebben stel ze gerust via: [email protected]
Met vriendelijke groet,
Bestuur LIVO

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen