Door

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 1 september

Nieuws

Zoals in de nieuwsbrief aangekondigd vindt onze ALV wat later plaats dan normaal. Door middel van dit bericht bent u van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van Liemers Volleybal (LIVO) op 1 september in de Ogtent te Duiven.

Voor deze avond willen wij u vragen u van te voren aan te melden via deze link. Het aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 25 augustus. Op deze manier krijgen wij een betere inschatting van het aantal leden dat we kunnen verwachten zodat we de zaalruimte daar op aan kunnen passen en een vergadering conform de RIVM richtlijnen mogelijk is.

Verhinderingen en/of aanmeldingen na deze datum kunnen gestuurd worden naar: [email protected]

De agenda voor de avond kan hier worden geraadpleegd.

Mocht u nog onderwerpen missen die niet geschikt zijn voor de rondvraag dan horen wij deze graag eveneens via het e-mailadres van de secretaris.

Hopelijk kunnen we rekenen op een mooie opkomst op 1 september!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen