Door

2 weken trainingsrooster 3 t/m 13 augustus

Nieuws

Zoals jullie weten heeft LIVO ervoor gekozen om vanaf 1 augustus weer in de zaal gaan trainen (mits de situatie omtrent de RIVM-richtlijnen natuurlijk blijft zoals op dit moment). Een mooie voorbereiding van 7 weken voordat de competitie zal starten!
Inmiddels heeft de TC geïnventariseerd en is er bij het merendeel van de teams interesse om vanaf 1 augustus indoor te volleyballen.

Voor deze weken, van 3 tot en met 13 augustus, geldt een tijdelijk trainingsrooster. Deze weken traint iedereen in Sportplanet de Pals in Westervoort. Het kan zijn dat je tijdens deze 2 weken een andere dag/tijd traint. Dat is even concessies doen. Heel erg fijn dat De Pals zijn zaal deze 2 weken beschikbaar stelt voor onze vereniging!

Raadpleeg het tijdelijke trainingsschema via:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ADhSKm9DgdXBBsVHKcpdCwWD2GoG9KP5piDxarv-wHI/edit?usp=sharing


Vanaf  maandag 17 augustus gaat we met het definitieve trainingsrooster starten zowel in Duiven als in Westervoort.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen