Door

Beperkte opening beachvelden LIVO

Nieuws

Beste leden,

Goed nieuws! Sinds de versoepeling van de Corona-maatregelen is het voor oudere jeugd en volwassenen weer mogelijk om in beperkte vorm buiten te sporten. Dit geldt ook voor onze mooie volleybalsport. Hiertoe openen we de beachvelden om jullie op kleine schaal de kans te geven een potje te volleyballen.

– Op maandag- en donderdagavond zijn er 3 velden beschikbaar op het LIVO-beachcomplex aan de Nieuweling 5 in Duiven.
– Om hiervan gebruik te maken is het verplicht om van tevoren een veld te reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin in ieder geval je naam en telefoonnummer. Een van de coördinatoren neemt dan contact met je op.
Vanwege de strenge veiligheidseisen is reserveren verplicht. Je kunt dus niet ‘zomaar’ naar de velden komen.
– De velden zijn beschikbaar van 18.00 tot 22.00. Je kan een veld voor maximaal één uur reserveren. We werken dus in sessies van 18.00-19.00, 19.00-20.00, 20.00-21.00 en 21.00-22.00.

Het volleyballen zal anders gaan dan je gewend bent. Er geldt een veiligheidsprotocol met belangrijke regels over zaken vóór, tijdens en na je bezoek aan de beachvelden. Lees dit document zorgvuldig door. Iedereen wordt geacht deze regels te kennen en na te leven.

Je kan het veiligheidsprotocol ook lezen via: https://docs.google.com/document/d/1TDUseigMY5-BmstyLv1_Y1iZ01RFoU2BlHrjMHtZAtI/edit?usp=sharing

Hou je aan de regels en volleybal veilig, zodat we met z’n allen kunnen genieten van het beachvolleybal!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen