Door

Concept teamindeling 2020 – 2021

Nieuws

Vanuit de Technische Commissie ;

De Technische Commissie heeft de afgelopen periode samen met de trainers, coaches en/of afgevaardigde van het team, veel tijd en energie gestoken  in de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2020-2021.

Door het Corona-virus hebben we noodgedwongen gebruik gemaakt van online communicatie. Voorheen konden we makkelijker met teams in overleg via de trainingen en/of na de wedstrijden. Door het abrupte stoppen hiervan verviel deze mogelijkheid.

Het prettige was dat we de coach, trainers overleg (CT-scan) al hebben gehad  voor de lockdown.

De Technische Commissie heeft op basis van die informatie van deze CT-scan de indeling van de senioren- en jeugdteams gemaakt. De Technische Commissie heeft de indeling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid proberen samen te stellen.

Nog meer dan voorgaande jaren is het een lastige klus geweest om een evenwichtige verdeling van teams met voldoende spelers te krijgen. Binnen dit proces hebben wij het team belang maar ook het clubbelang vooropgezet. We kunnen ons voorstellen dat dit in een enkel geval niet heeft geleid tot de indeling waarop jij hebt gehoopt. We hopen dan toch op begrip.

Hieronder vind je de voorlopige teamindelingen voor volgend seizoen . Het is belangrijk te vermelden dat de TC het recht behoudt om voor aanvang van het seizoen waar nodig nog mutaties aan te brengen in de teamindelingen.

Mocht je naar aanleiding van de indeling vragen hebben dan kan je een mailtje sturen naar ;

[email protected]

Deze vragen zullen centraal worden verzameld en binnen de TC worden besproken. Je ontvangt voor eind augustus 2020  een antwoord vanuit de TC .

Sportieve groet,

TC LIVO

Bekijk de teamindeling via de volgende link:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bQ_yQ4zwqTG7JPVJjuRhU0e3a-U_GaffCyF9fBrr01A/edit?usp=sharing

Er is ook een overzicht van TC-contactpersonen per team, deze kun je hier raadplegen:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/11kAq7PHyQNtlYYPnASmwAxPUcsfGNxqT5yVl6154Kh4/edit?usp=sharing

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen