Door

HEREN 1 ZOEKT EEN MIDDENMAN

Nieuws

Volleybalvereniging LIVO uit Duiven en Westervoort (omgeving Arnhem) zoekt voor het eerste herenteam een MIDDENSPELER. Volgend seizoen komt het team uit in de derde divisie. Het is een relatief jong team met humor, lol en gezellig teamuitje. Maar er wordt vooral ook hard getraind en fanatiek de wedstrijden gespeeld. Want we zijn een team dat zich blijft ontwikkelen. We hebben o.a. dit jaar de kwartfinale van de beker gehaald. Helaas zullen we nooit weten hoe ver we zouden zijn gekomen.

Ben jij een leuke, gezellige, fanatieke talentvolle middenman op derde divisie niveau, dan zijn wij op zoek naar jou. Heb je belangstelling of wil je informatie, dan kun je mailen naar [email protected] . Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. We zien je graag volleyballen in Westervoort en Duiven.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen