Door

Opbrengst Grote Clubactie 2019

Nieuws

Via deze speciale nieuwsbrief willen we graag met jullie de officiële uitslag van de Grote Clubactie 2019 delen. We hebben dit jaar maar liefst 745 loten verkocht, wat een cheque ter waarde van € 1.744,60 heeft opgebracht (dit kan nog iets minder worden i.v.m. storneringen).

Ondanks het feit dat we 155 minder loten hebben verkocht dan vorig jaar, zijn we als vereniging ontzettend tevreden met dit resultaat. We willen dan ook iedereen die loten heeft gekocht of verkocht heel erg bedanken. Of je nu competitiespeler, recreant of jeugdlid bent, bijna alle leden hebben weer meegedaan aan deze actie.

Inmiddels hebben alle jeugdleden die zoveel loten hebben verkocht dat zij een cadeaubon mochten uitkiezen van de Bol.com of de Hema, deze ontvangen. Dit geldt ook voor diegenen die in aanmerking kwamen voor de 20-loten voucher. De beste lotenverkopers zijn door ons extra in het zonnetje gezet met een bioscoopbon:

1. Isa Logtmeijer (team 32)                        32 loten
2. Evelien van Zwieten (team 32)               27 loten
Sanne van Wissen (Jc1)                        27 loten
3. Iris Pronk (team 61)                               26 loten

Elma zorgt ervoor dat alle senioren- en recreantenteams die mee hebben gedaan met de Grote Clubactie de beschikking krijgen over hun verdiende teamgeld.

Wil je weten of je ook iets hebt gewonnen met jouw lot(en)? Kijk dan op https://clubactie.nl/lotchecker.

Voor volgend jaar zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator van de Grote Clubactie. Anita Visser heeft dit jarenlang gedaan, maar zij heeft aangegeven dat dit haar laatste jaar was. Dus lijkt het jou leuk om mee te helpen met deze actie, dan kan dat. Misschien kun je deze actie ook als team oppakken, in het kader van samen doen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een andere actie te organiseren als je denkt daar nóg meer geld mee op te halen. Neem voor meer informatie contact op via [email protected].

We willen Anita via deze weg ontzettend bedanken voor al het werk dat ze dit jaar, maar ook de afgelopen jaren, heeft gestoken in deze actie. Het was weer op en top georganiseerd! En ook Jan van der Meer ontzettend bedankt voor je enorme hulp in deze. We hebben dit mooie resultaat met elkaar als vereniging neergezet, maar er zijn altijd mensen nodig die de kar trekken. En dat hebben jullie geweldig gedaan.

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen