Door

Mix C ongeslagen kampioen!

Nieuws

Trainer Jorik Roelofsen: “Wat een helden zijn dit! Ze spelen voor het eerst in de C en zijn al ongeslagen kampioen. Sterker nog, de C’tjes hebben nog geen set verloren! Trots ben ik! In het nieuwe jaar start voor ons de nieuwe competitie waarbij we een klasse hoger gaan spelen. Dit heeft het team ook echt nodig om sneller door te ontwikkelen. Kijken hoe ver we ons er dan doorheen kunnen vechten!”
Trainster Merel Zijm: “Wat een toppers zijn het! Naast dat ze goed kunnen volleyballen, zijn het ook allemaal hele leuke kids! Iedere wedstrijd en training doen ze weer hun best en dat heeft ze ook verdiend ongeslagen kampioen gemaakt. Ik ben super blij voor deze toppers en in het nieuwe jaar gaan we in de nieuwe competitie ook weer keihard ons best doen!”
Speler Lars de Boer: “Ik ben Lars en speel zelf in de JC1 en vind het heel erg leuk! Ik vind het erg leuk en goed van ons dat we kampioen gaan worden. Ik ben zelf nog nooit ongeslagen kampioen geworden en vind het daarom extra speciaal. Ook vind ik het leuk dat we een mix team zijn en Merel, Jorik en Jawad onze trainers zijn.”

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen