Door

Voorlopige teamindeling Senioren 2019 – 2020

Nieuws

De Technische Commissie heeft de afgelopen periode, samen met selectietrainers en overige clubtrainers, veel tijd en energie gestoken in de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2019-2020. De Technische Commissie heeft dit via trainers en coaches verzameld, waarop de indeling van de prestatie- en recreatieteams zijn gebaseerd. De Technische Commissie heeft de indeling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nog meer dan voorgaande jaren is het een lastige klus geweest om een evenwichtige verdeling van teams met voldoende spelers te krijgen. Binnen dit proces hebben wij het teambelang maar ook het clubbelang vooropgezet. We kunnen ons voorstellen dat dit in een enkel geval niet heeft geleid tot de indeling waarop jij hebt gehoopt. We hopen dan toch op begrip.

Hieronder vind je de voorlopige teamindelingen voor volgend seizoen. Het is belangrijk te vermelden dat de TC het recht behoudt om voor aanvang van het seizoen waar nodig nog mutaties aan te brengen in de teamindelingen.

Mocht je naar aanleiding van de indeling vragen hebben dan kan je een mailtje sturen naar: [email protected]

Deze vragen zullen centraal worden verzameld en binnen de TC worden besproken . Je ontvangt voor 25/08/2019 een antwoord.

Voorlopige teamindeling Dames 2019-2020

Voorlopige teamindeling Heren 2019 – 2020

Verder is er een trainingsschema opgesteld dat geldt vanaf 27 mei tot aan de zomervakantie, deze is te bekijken via deze link

Sportieve groet namens TC LIVO

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen