Door

Beachvelden open op trainingsavonden

Nieuws

hvhvh

Het seizoen zit er bijna op; de wedstrijden zijn gespeeld, de prijzen verdeeld en het eindfeest is goed gevierd. Wat rest zijn de trainingen. En wat is er nu lekkerder dan dit buiten te doen, zeker nu de avonden langer worden en de temperatuur stijgt. Kom dus lekker beachvolleyballen op een van de vier prachtige beachvolleybalvelden die we tot onze beschikking hebben!

Vanaf 7 mei is de beachlocatie iedere dinsdag en donderdag open voor LIVO-leden. Teams kunnen tijdens hun normale trainingstijden in plaats van trainen in de zaal, trainen op één van de vier beachvelden. De velden liggen op het terrein van Duko (De Nieuweling 5). Besluit je als team lekker ‘buiten te spelen’ in plaats van binnen te trainen? Laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected] Dan kunnen we hier rekening mee houden met de zaalhuur. Wil je liever op een andere dag trainen of spelen op een van de beachvelden? In overleg is dit mogelijk. Stuur ook dan even een mail naar Reinier. Dan zorgen we dat je het terrein op kunt.

Trek je schoenen uit en kom lekker beachen!

38787445_307269443353873_2051432317947215872_n

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen