Door

Nieuw sportmateriaal en outfits Wsport

Nieuws

Foto1 Wsport Sponsoring kleding, materiaal
Dankzij sponsoren Sports Planet (Hans Frieling, op foto rechts) en AK Print (André Korver, op foto links) hebben we nieuwe sportmaterialen aan kunnen schaffen en het team van trainers en begeleiders in een nieuwe outfit (uitstraling) kunnen steken.

In Westervoort bieden LIVO (volleybal), Westa (tafeltennis) en Wesstar (korfbal) samen een multisport-programma aan voor kinderen van 4 – 10 jaar. Daarmee laten we kinderen kennismaken met sport en bewegen, stimuleren we het sportplezier en werken we aan de motorische ontwikkeling. Wekelijks nemen sinds 1,5 jaar zo’n 30-40 kinderen deel aan het programma.

Ook een keertje meedoen of op zoek naar wat meer informatie, bezoek dan de speciale Wsport pagina!

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen