Door

Interview met LIVO AVA-talenten

Nieuws

Onze eigen LIVO-talenten Anouk, Jelte, Laura, Matthijs, Nina en Nynke uit de JB1 en A1 zijn geselecteerd om een keer in de week te komen volleyballen bij de Achterhoeks Volleybal Academie (AVA).

Laura vertelt: “Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik geselecteerd was voor de AVA. Op de selectiedagen heb ik mijn uiterste best gedaan, en dat is beloond.” Matthijs vult aan: “We leren op dit moment heel veel. Bij LIVO met onze trainster Louise en bij de AVA. Ik merk wel dat het niveau hoog ligt bij de AVA, maar we passen er tussen.”

“Het is heel leuk dat we nu veel verschillende oefeningen leren. De oefeningen van de AVA en bij LIVO lijken namelijk totaal niet op elkaar, en soms horen we verschillende uitspraken over hetzelfde onderwerp. Dan leggen we het bij de trainers voor en komen we samen tot een besluit” vertelt Nina.

“Ik merk ook dat we tijdens de wedstrijden beter zijn gaan spelen door de extra trainingen bij de AVA” zegt Anouk. Jelte en Nynke zijn het er helemaal mee eens, alleen hebben ze wel een opmerking: “De shirts van LIVO zijn zo veel mooier dan van de AVA. In de shirts van de AVA lijken we echt op kanaries” lachen ze.

De training bij de AVA is elke zondag. Voor de jongens van 9 tot 11 en voor de meiden van 11 tot half 2 dat is dus wel wat langer dan een normale training bij LIVO. De jongens en meiden hopen met de extra trainingen beter te worden in volleybal, en natuurlijk meer wedstrijden te winnen! Klik hier om alle selectieteams te bekijken waarin LIVO-talenten spelen.

ava interview

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen