Door

Informatie over kosten tenues

Nieuws

De eerste wedstrijden zitten erop, en gelukkig heeft (bijna) iedereen in het nieuwe tenue kunnen spelen.

Zoals jullie weten zijn de tenues gesponsord, en blijven deze eigendom van de vereniging. Wanneer je stopt met volleybal, of wanneer de vereniging erom vraagt, moeten deze weer worden ingeleverd. As je dat niet doet, dan heeft de vereniging het recht om een bedrag van € 25,00 van je rekening af te schrijven. Daar heb je bij ontvangst van het shirt voor getekend. We gaan er echter van uit dat dit niet nodig zal zijn.

De shorts / broeken zijn eigendom van jullie. De vereniging heeft de rekening hiervoor betaald, en zal daarvoor een bedrag incasseren. Ook daar heb je bij het tekenen voor ontvangst toestemming voor gegeven.

Wat wordt er geïncasseerd:

  • Voor de dames/meisjes is dit een bedrag van € 17,50 per short.
  • Voor de heren/jongens is dit een bedrag van € 14,00 per short.
  • Voor de kniebeschermers zal afhankelijk van het type dat je hebt besteld een bedrag van € 22,50 of € 25,00 worden afgeschreven.

Wanneer wordt er geïncasseerd:

De incasso zal binnen nu en 6 weken plaats vinden. Voor een aantal leden zal dit gelijk met de contributie van oktober zijn, en voor een aantal leden met de contributie van november. Dit gebeurt willekeurig.

De reden dat dit gespreid gebeurt is puur administratief, en heeft te maken met het maximale totaalbedrag dat we als vereniging per maand kunnen incasseren.

Wat als je het oneens bent met het geïncasseerde bedrag:

Wanneer je het niet eens bent met de incasso, dan verzoeken we je om een mail te sturen naar [email protected] en daarin aan te geven wat het probleem is. Dan nemen we contact met je op en lossen het samen op.

We vragen je uitdrukkelijk om niet te storneren. Hier hebben we namelijk erg veel werk aan, en het kost ons als vereniging geld.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, en wensen jullie vooral veel speelplezier toe in het komende volleybalseizoen bij LIVO.

Een sportieve groet van de penningmeesters,

Jan van der Meer en Elma van Gessel

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen