Door

Voorlopige teamindeling 2018 – 2019

Nieuws

De Technische Commissie heeft de afgelopen periode, samen met selectietrainers en overige trainers en coaches, veel tijd en energie gestoken  in de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2018-2019. De Technische Commissie heeft de indeling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nog meer dan voorgaande jaren is het een lastige klus geweest om een evenwichtige verdeling van teams met voldoende spelers te krijgen.  In dit proces hebben wij het team belang maar ook het clubbelang vooropgezet. We kunnen ons voorstellen dat dit in een enkel geval niet heeft geleid tot de indeling waarop jij hebt gehoopt. We hopen dan toch op begrip.

De voorlopige teamindelingen zijn te bekijken via deze link. Deze indeling met bijbehorende trainingstijden gaat in vanaf maandag 4 juni.

Sommige mensen blijken problemen te hebben met het bekijken van het trainingsschema voor juni. Deze is hier ook apart te bekijken.

Het is belangrijk te vermelden dat de TC het recht behoudt om voor aanvang van het seizoen,  waar nodig nog mutaties aan te brengen in de teamindelingen.

Mocht je naar aanleiding van de indeling vragen hebben dan kan je een mailtje sturen naar: [email protected]

Deze vragen zullen centraal worden verzameld en binnen de TC worden besproken . Je ontvangt voor 1 september een antwoord.

Sportieve groet,

TC LIVO

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen