Door

HEREN 1 EN DAMES 1 ZOEKEN SPELERS!

Nieuws

De eerste teams zijn hard op zoek naar versterkingen voor komend seizoen!

LIVO D1 zoekt promotieklasse-speelsters. Dit is een gezellig, maar ambitieus team dat dit seizoen op de 3e plek in de Promotieklasse is geëindigd. Volgend seizoen ligt de focus op het maken van de stap naar de Derde Divisie. Je bent meer dan welkom om dit team te komen versterken, dus kom vooral een keertje vrijblijvend meetrainen!
dmes1

LIVO H1 heeft ook versterkingen nodig. Deze mannen spelen in de Derde Divisie en hebben zich dit seizoen ontpopt tot een stabiele middenmoter. Ook hier is sprake van ‘prestatiegerichte gezelligheid’. Lijkt dit je wat, je bent van harte welkom om eens een training mee te doen!

Twijfel niet en pak gewoon een keer een training mee! Neem contact op via: [email protected]

Commentaar gesloten.

Huis Verkopen